Prananadi-healing

Meilllä kaikilla on ympärillämme energiakenttä, joka laajenee sisäisen tilan olemuksen myötä. Kun olemme levänneitä ja hyväntuulisia, kenttä on laaja. Vastaavasti kun on stressiä ja väsymystä, kenttä on pienempi. Kehossamme on kohtia joista energia kulkee sisään ja ja ulos. 

Sairaudet syntyvät ristiriidoista, kaikista asioista jotka huolestuttavat meitä. Stressaantunut henkilö altistuu paremmin erilaisille sairauksille ja energeettisille hyökkäyksille. Nämä häiriöt ovat nähtävissä energiakentässämme. Energiakentästä nämä siirtyvät ja somatisoituvat fyysiseen kehoon. Prananadi-hoidossa ladataan sairas/rasittunut keho harmonian energialla. Keho muutuu ja energia auttaa myös alkuperäisen syyn parantamisesssa. 

Tämä saattaa ottaa aikaa. Ja on tärkeää että hoidettava on valmis myös muuttamaan omaa mielen toimintaansa. Tarvitaan se halu parantua! 

Yksikin hoitokerta on hyvä. Jos haluat aloittaa puhdistumisprosessin, silloin suositellaan neljän kerran sarjaa peräkkäisinä päivinä. 10 kerran sarja täyttä hoitoa ( 2-3 päivän välein ) tuo jo näkyviä tuloksia.

Muistathan että tämä hoito ei korvaa lääkärin määräyksiä eikä lääkitystä. 

Omakohtainen kokemus on tästä hoidosta vasta alussa, mutta nyt jo on havaittavissa erittäin hienoja muutoksia ja parantumistakin. Niinkuin melkein kaikki ainakin tietää, minulla on polven kanssa ongelmia oikein kunnolla. Olen hoitanut polvea, ja täytyy sanoa, että se on paljon parempi kuin koko vuotena. Astuessa ei satu koko ajan ja nesteet on kadonneet, turvotus siis poissa. Ja miten ihana tunne saada polvi taittumaan! Kyykkyyn en vielä haaveile, mutta ehkä vielä jonain päivänä...

Olen ollut kovin tukkoinen aina. Poskiontelot välillä niin täynä tavaraa että ei nenäliinat riitä. Tässä muutama päivä sitten huomasin että hetkinen... nenä on auki ilman apusumutetta! Ja ei mene tukkoon yölläkään! Mahtava tunne kun henki kulkee! Todella paljon limaa on poistunut kehosta juuri niistämällä joten laitan sen kyllä ihan tämän Prananadin piikkiin. 

Alkuvuosi on ollut tosi haastavaa. Nyt huomaan että olen paljon rauhallisempi ja negatiivisuus ei niin helposti enää saa tolaltaan. En tähän erittele sen kummemin mitä on ollut, mutta voin sanoa että ihan liikaa pienelle ihmiselle. Kiitos prananadin, pysyn kasassa ja saan nukuttuain paremmin. Tosin herään aikaisemmin pirteänä kuin peipponen eikä yhtään harmita nousta kuudelta ylös! Ihana pitkä päivä edessä! 

Ja vielä bonuksena kaiken päälle, paino näkyy laskevan! Ei tee mieli karkkia (suklaata lähinnä). Siirryin myös kofeiinittomaan kahviin ja teehen. Vehnää syön todella vähän sekä koitan välttää myös sokeria. Jäätelöä pitää saada, mutta huomaan että nekin annokset on pienentyneet. Alkoholin kanssa ei olekkaan ollut mitään ongelmaa koskaan olla ilman ja lihaa en ole syönyt 20 vuoteen. Eli omalla toiminnallaan voi kyllä vaikuttaa tämän hoidon rinnalla todella paljon. Periaatteessa toki voit syödä ja juoda mitä haluat, mutta olen omien kokemusten kautta sitä mieltä että on hyvä puhdistaa kehoa välillä kaikesta ylimääräisestä joka sitä rasittaa. Ja aion jatkaa kyllä tätä. Olo on hyvä ja on mielen tuoma päätelmä että kofeiini piristää. Ehkä hetkeksi, mutta pian väsähdät taas. Energiatasoni on hyvä, oikeastaan parempikin ilman kofeiinia. Suosittelen kokeilemaan.

Jos kiinnostuit niin nyt voit tulla kokeilemaan Prananadi-hoitoa Energiahuoneelle. Joko kerran tai sarjana. Hoito kestää noin 1,5 tuntia. Hoidossa käydään keho läpi yli 40 käsien asennolla hoitaen. 

Prananadi-healing 1,5 tuntia 65e

Neljän kerran sarja 240e (peräkkäisinä päivinä)

Kymmenen kerran sarja 600e (voit maksaa erissä)

Voit käydä lukemassa lisää Prananadista sivulta prananadi.org