Meditaatiokoulutus

Tämän nettikoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää sinut aivan alusta alkaen meditoinnin maailmaan. Saat paljon työkaluja joilla pääset perehtymään siihen mistä meditaatiossa itseasiassa on kysymys. Meditoiminen on helppoa mutta toisaalta hyvin haastavaa. Mielemme kun laukkaa sinne tänne ajatusten viidakossa. Kaikkia ajatuksia ei edes tiedosteta. Itsensä kanssa keskittyminen tähän hetkeen ilon ja oivallusten kautta onkin se miten itse koen meditaation ja sen tärkeyden. Hiljentyminen arkitouhujen keskellä on panostamista omaan hyvinvointiin ja mielenrauhaan. 

Itse aloin kiinnostumaan meditaatiosta jo yli kymmenen vuotta sitten. Kaikki tai ei mitään- tyylilläni tutkin paljon eri kirjoja ja en oikein löytänyt niistä sellaista joka resonoi minun ajatusten kanssa. Jotkut olivat hyvin vaikeita ymmärtää ja kirjoitetut ohjeet monisivuisine vaiheineen eivät vaan jääneet mieleen. Piti aina lukea välillä ja se tietysti häiritsi keskittymistä itse tärkeimpään, meditaatioon. 

Sitten sain käsiini kirjan jossa meditaatiota lähestytään buddhalaisen näkekemyksen kautta. Ja silloin kolahti! Se oivalluksen tunne! Näinhän tämä pitääkin olla! Alussa hyvin yksinkertaisia keinoja ja pikkuhiljaa siitä kehittyen. Kukaan meistä ei ole mestari syntyessään ja kaikki olemme ja koemme asiat erilailla. Joku pääsee päämäärään nopeammin kuin joku toinen. Omaa vauhtia on parempi kuin muiden mukana kiiruhtaminen. Kaikessa. Ja tässä on hyvää vielä se, että tätä asiaa ei lähestytä itse buddhalaisuuden (uskonnon) kautta vaan sen rakkauden ja seesteisyyden sanoman kautta.

Jokaisella meistä on varmasti jonkunlainen kuva meditoimisesta. Tietyissä asennoissa tai muuta rekvisiittaa käyttäen päästään flow-tilaan... Kuullostaa hienolta mutta meditointi on itseasiassa hyvin yksinkertaista. Ei tarvita kynttilöitä tai muutakaan rekvisiittaa, vain rauhalinen hetki ja rauhallinen paikka. Toki onhan se hienoa jos sinulla on mahdolisuus perustaa oma meditointinurkkaus joka on se sinun paikkasi. . Sinne voit halutessasi laittaa sinulle tärkeitä asioita, kristalleja, kynttilöitä, kukkia ym. 

Tällä kurssilla saat vinkkejä myös siihen miten ohjaat toisia meditoimaan. Ihan varsinainen meditointiohjaajan koulutus tämä ei ole. Tavoitteena on ohjata sinut keskittymään ja hiljentymään itsesi äärelle ja niiden oivallusten kautta löytämään uudenlaista rauhaa elämääsi. Meditoinnin aloittaminen on omalla tavallaan myös tutkimusmatka itseesi. Muista että tämä matka ei lopu siihenkun olet saanut kaikki materiaalit. Se jatkuu siitä eteenpäin ja kehityt sen jälkeen näiden oppien ja omien oivallusten kautta hyväksi meditoijaksi. Sinun hyvä olosi on minulle tärkeää joten sillä ajatuksella olen tämän koulutuksen luonut.  

Saat viisi materiaalia kahden viikon välein. Joka kerta saat mukana myös ohjatun meditaation sekä kahdessa materiaalissa myös visualisaation. Nämä jäävät käyttöösi joten voit niitä aina hyödyntää jälkeenkinpäin. 

Koulutus nonstoppina. 

Hinta 175e

Voit ilmoittautua kirsti@enkelinkosketus.fi tai klikata suoraan verkkokauppaan.

On ihanaa saada sinut mukaan!