❤️ Minä

 

♥Minä on itsensä rakastamisen ja eheytymisen teemalla kulkeva kurssi, jolla löydät sisäisen vahvuutesi ja opit tekemään viisaampia valintoja oman hyvinvointisi puitteissa, kohti vapaampaa ja nautinnollisempaa elämää. Saat vahvistusta sisäisen rauhan kokemiseen ja luottamuksen tuntemiseen. Tule mukaan kurssille ja tee tutkimusmatka itseesi! 

Seuraava kurssi alkaa syksyllä.

Kurssipaikkana toimii Energiahuone Enkelinkosketus (Kauppakatu 23, Rauma).

♥Minä -kurssi on sinulle joka haluat:
• oppia rakastamaan omaa kehoasi ja sisäistä sinua
• hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, mutta kenties häpeät jotain itsessäsi tai koet, että joku asia sinussa rajoittaa elämääsi
• luopua vanhoista ajatusmalleista, traumoista, loukkauksista, jotka eivät palvele sinua enää, ja saada tilaa uudelle.
• konkreettisia työkaluja ja vauhtia omaan kasvuprosessiisi ja henkiselle polullesi
• oppia tunnistamaan omaa energiaasi ja voimistamaan sitä
• oppia chakrojen merkityksestä omaan hyvinvointiisi ja maadoittumista
• haluat astua elämään, joka on nyt eikä ”sit ku”

Kurssi on yhdistelmä tietoisen läsnäolon, energiaparantamisen ja Horstmann-terapian menetelmiä.

Kurssi sisältää:
• 4 yhteistä tapaamiskertaa, a’ 2-2,5h (ks. sisältö edempänä)
• 2 henkilökohtaista hoitoa (Horstmann-hoito ja energiahoito) oman prosessisi tueksi.

Kurssin hinta nyt 249e!

Huom! Voit valita myös laajemman, kuusi erilaista hoitoa sisältävän paketin kurssin yhteyteen, jolloin kurssin hinta on hoitoineen

349e (arvo 500e)

Katso tiedot laajemmasta paketista alempaa! 

♥Minä-kurssilla:

 • Opit hyväksymään itsesi paremmin ja arvostamaan itseäsi. Olet se tärkein ihminen itsellesi, ja sillä millainen suhde sinulla on itseesi, on suuri merkitys hyvinvointiisi ja onnellisuuden kokemukseesi.
 • Perehdymme uskomuksiin ja sisäisiin ohjelmointeihimme. Opit tunnistamaan omia ajatusmallejasi ja tiedostamaan sisäistä puhettasi. Saat työskennellä näiden kanssa ja purkaa niitä mielenrakenteita, joiden et enää koe palvelevan sinua. Uskomuksemme ja sisäinen puheemme eli elämämme aikana meihin syntyneet ohjelmoinnit toimivat linsseinä siihen, miten näemme itsemme ja ympäröivän maailman. Kun sinulla on hyvä suhde itsesi kanssa, myös maailma näyttää paremmalta. Eli sisäinen muutos muuttaa aina myös kokemustasi maailmasta.
 • Tietoisen läsnäolon harjoitteiden kautta opettelemme olemaan tässä hetkessä ja tämän hetken hyväksymistä. Opit pysähtymään itsesi äärelle, ja suhtautumaan myötätuntoisemmin itseäsi kohtaan.
 • Opit irrottautumaan kielteisyyden ja huolen kierteistä, ja vahvistamaan positiivisia tunteita. Mielelle on ominaista tarrautua kielteisyyteen, koska evoluution myötä tiedostamattomasta muististamme on kehittynyt kielteisesti vinoutunut (aivot huomaavat kaiken kielteisen myönteistä nopeammin). Voit kuitenkin harjoittaa mieltäsi suuntautumaan kohti postiivisia asioita. Se mihin kohdistat huomiota vahvistuu ja lisääntyy. Voit tehdä valintoja, millaisia asioita haluat elämääsi ja miten kohtelet itseäsi; suuntaudutko negatiiviseen vai positiiviseen. Opettelemme kurssilla positiivisen vahvistamista, kiitollisuutta ja hyvän vastaanottamista.
 • Opit löytämään sisäisen voimasi ja vahvistamaan sitä:
  Meissä jokaisessa on voimaa enemmän kuin tiedostamme. Sisäinen voimasi auttaa sinua pysymään omassa energiassasi ja niissä päätöksissä joita teet. Olet saattanut kohdata elämän varrella tilanteita, jotka ovat saaneet sinut pois ”itsestäsi”, ja kadottamaan sisäisen voimasi. Kurssilla voit löytää sisäisen voimasi uudelleen, ja vahvistaa sitä.
 • Perehdymme chakroihin ja maadottumiseen oman hyvinvoinnin tukena
  Chakrat ovat energiakeskuksia joita pitää huoltaa säännöllisesti. Saat kurssilla tietoa chakroista ja opit itse tasapainottamaan niitä. Saat kurssilta mukaan myös oman visualisaation. Chakratasapainotus kuuluu myös kurssin sisällä oleviin hoitoihin. Kurssilla opit myös mitä tarkoittaa maadoittuminen, ja mitkä ovat hyviä keinoja maadoittua. On tärkeä pysyä hyvin maadoittuneena. Silloin ajatuskin kulkee ja pystyt keskittymään asioihin paremmin.
 • Perehdymme kehon ja mielen vahvaan yhteyteen. Keho ja mieli toimivat yhdessä ja on tärkeää oppia kuuntelemaan niitä molempia. Mieli on voimakas, ja se voi viedä meitä välillä minne sattuu ilman, että olisimme tietoisesti valinneet tietä. Elämme myös usein syvällä mielessämme ja unohdamme kehomme. Saat kurssilta työkaluja, jotka auttavat sinua tiedostamaan ajatusmaailmaasi, ja kuuntelemaan itseäsi ja tuntemuksiasi, ja arvostamaan myös kehoasi. Ajatusmaailmasi selkeytyy ja se auttaa sinua tasapainottamaan myös kehossasi olevat feminiinisen ja maskuliinisen energian. Saat myös tietoa ruokavalion tärkeydestä Ayurvedan näkökulmasta ja kehon hyvinvoinnin kannalta.
 • Kurssin myötä saat tilaa uudelle: Opit tekemään viisaampia valintoja oman hyvinvointisi puitteissa – kohti vapaampaa ja nautinnollisempaa elämää. Saat vahvistusta sisäisen rauhan kokemiseen ja luottamuksen tuntemiseen.

Kurssi on tuhti paketti teoriaa ja omakohtaista työskentelyä teeman puitteissa. Työskentelemme ”yhdessä erikseen”, eli kukin työstäen itsensä kanssa omaa prosessiaan. Saat tarvitessasi tukea muulta ryhmältä, mutta saat kuitenkin keskittyä itse rauhassa itseesi ja omaan prosessiisi.

Kurssipakettiin kuuluva henkilökohtainen hoitokokonaisuus on tehty tukemaan ja vauhdittamaan omaa prosessiasi. 


♥Varaa paikkasi kurssille Enkelinkosketuksen verkkokaupassa! ♥

Ohjaajina ♥Minä -kurssilla toimivat Horstmann-diplomiterapeutti Taina Pyhältö, energia- ja ayurvedahoitaja Kirsti Rosvall ja mindfulness-ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen.

Kurssin hinta 249e. 

Kurssin hinta laajalla hoitopaketilla superhintaan 349e (Sis. energiahoidon, chakrahoidon sekä Ayurveda pää- ja kasvohieronnan. Kolme Horstmann hoitoa: Kehon linjojen avaus, vanhenpien aikojen- sekä nykyaikojen tukoksista vapautuminen) Kurssikertojen ja hoitojen yhteenlaskettu arvo on yhteensä 500e. 

Kysy lisää kurssista: kirsti.rosvall@gmail.com/ 045 6690509 tai ilmoittaudu mukaan täältä!

 

Mikä Horstmann?
Horstmann-terapia perustuu siihen, että vanhat vammat ja negatiiviset kokemukset varastoituvat kehon solumuistiin erityisesti lantion alueelle sekä hartioihin ja jalkoihin.Energiatukokset voivat aiheuttaa asentovirheitä, kipua ja epätasapainoa koko elimistössä. Nämä tilat voivat altistaa meidät myöhemmin sairauksille ja onnettomuuksille.
Horstmann tekniikalla parannetaan fyysisellä tasolla nivelten ja lihasten liikkuvuutta, selkäkipua ja lonkan asentovirheitä. Tunnetasolla vapaudutaan vanhoista ajatusmalleista ja muodostetaan uusia ajatustapoja. Lue lisää Horstmannista täältä.

Mikä Mindfulness?
Mindfulness eli tietoinen läsnäolo tarkoittaa tämän hetkisen kokemuksen tietoista havainnointia ja hyväksymistä. Mindfulnessin harjoittamisen on tutkitusti todettu mm. vahvistan tunnetaitoja, lievittävän ahdistusta, vähentävän stressiä, parantavan itsetuntemusta, keskittymiskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mindfulness ei ole sidottu mihinkään uskontoon, vaan harjoitukset sopivat kaikille. Mindfulness on erinomainen väline tutustua itseensä paremmin ja oppia olemaan rauhassa tässä hetkessä.

Mikä ayurveda?
Ayurveda perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseeen lääketieteeseen. Ayurvedassa katsotaan ihmistä kokonaisuutena. Keho- ja mielityypit vata, pitta ja kapha ovat ne  joiden mukaan lähdetään rakentamaan hyvinvointia. Ayurveda pyrkii estämään ja helpottamaan sairauksia, siinä ruoka on lääke. Ayurvedaan kuuluu myös paljon rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Hoidot tehdään oman kehotyypin öljyllä sekä aineenvaihduntaa aktivoiden. Marmapisteiden pyörittely kuuluu hoitoon. Ayurvedan mukaan kehossamme on 107 marmapistettä (elämänenergiapistettä). Pään ja kasvojen alueella niitä on 37. Pisteitten aktivoiminen hoitaa sisäelimiä, verenkiertoa, niveliä ja saa kuona-aineita tehokkaasti liikkeelle.
Kurssiin kuuluva Pää- ja kasvohieronta mm. poistaa stressiä, rentouttaa sekä lisää aineenvaihduntaa.

Kurssi ei korvaa terapiaa.