Koulutus

Koulutuksessa tutustut mm Arkkienkeleihin sekä muihin oppaisiin, opit maadoitusta, energiasuojausta sekä aistitapoja. Vahvistat enkeliyhteyttäsi, opit chakrajärjestelmän sekä opastusta enkelikorttien kanssa työskentelyyn. Enkeleiden maailmaa käydään läpi monella tapaa ja saat neuvoja myös enkelihoitamiseen. Olen koonnut tähän koulutukseen niitä asioita jotka itse koin tärkeiksi kun lähdetään tutustumaan enkeleihin ja henkiseen polkuun.

Nettikoulutus antaa sinulle mahdollisuuden opiskella asioita omaan tahtiisi. Saat neljä materiaalia kahden viikon välein sähköpostiisi. Mukana on myös tehtäviä jotka auttavat sinua eteenpäin henkisellä polullasi. Saat joka kerta myös visualisaation. Materiaali jää sinulle, joten voit aina palata siihen tarvittaessa! Olen aina valmis auttamaan ja neuvomaan jos jotain kysyttävää tulee matkan varrella! Koulutuksen lopuksi saat todistuksen!

Järjestän koulutusta myös hoitolassani. Seuraa fb sivujani. Siellä kerron aloittamisajankohtia Enkelikoulutukselle. Silloin kokoonnumme neljä kertaa kahden viikon välein. Joka kerran materiaalit ja visualisaatiot saat sähköpostiisi ja ne jäävät sinun käyttöösi. Voit siis aina palata niihin kun haluat. 

Hinta 185e. (sisältää kaikki materiaalit sekä tarvittavan opastuksen sekä todistuksen)

Halutessasi voit maksaa erissä.

Ota yhteyttä 045 6690509 tai fb Energiahuone Enkelinkosketus tai kirsti@enkelinkosketus.fi

PALAUTTEITA KOULUTUKSESTA

Kiitos vielä ihanasta enkelikoulusta. Matka on ollut huikea ja olisin sen halunnut jatkuvan vielä pitkään.
Alkutehtävät oman itsensä pohdiskelujen kanssa osuivat nappiin. Sain monta oivallusta ja asiat alkoivat avautua. Tajusin sen, että kukaan muu ei ole niitä valtavia vaatimuksia minulle asettanut, kuin minä itse. Kun saimme tehtävän: missä olit hyvä lapsena? Ahdistus täytti minut ja ajattelin, etten minä ole ollut missään hyvä. Aikani pohdittua kysymystä, aloin löytää asioita, missä olen ollut hyvä tai tarpeeksi hyvä. Silloin oivalsin, että olen ajatellut, että vain kiitettävä on hyvä, muu ei riitä! Näin synkkä nuoruusaikanikin sai valoa, kun löysin positiivisia asioita itsestäni. Ihanaa, että pystymme ajatuksillamme muuttamaan jopa menneisyyttämme.
Kaikki muutkin tehtävät ovat olleet mielenkiintoisia ja antoisia.
Tuntuu, että kurssin ajankohta on maailmankaikkeudesta käsin ajoitettu juuri tähän Leijonaportin kohtaan. Kun teimme kaukohoito harjoituksia, tunsin hoitoa saadessani ja myöhemmin sitä itselleni tehdessäni, että kolmatta silmääni työstetään nyt oikein urakalla. Tuntui siltä, kuin sitä olisi oikein fyysisesti tuohon otsaan asennettu. Kaksi kaukohoitoa antaneena, olen nyt saanut nähdä, mitkä chakrat kaipaavat hoitoa. Eli huimaa edistystä on tapahtunut.
En ikinä olisi uskonut, mitä tämän kurssin myötä minulle avautuu. Iho nousee kananlihalle pelkästä ajatuksesta kuinka huikeaa kaikki on! Nyt uskon vielä entistä enemmän, että luomme ajatuksillamme maailmamme ja voimme niillä muuttaa jopa menneisyyttämme. Tuhannet kiitokset tästä kurssista ja toivon, että tämä kurssi löytää kaikki ne ihanat sielut, jotka ovat valmiita tämän kaiken tiedon vastaanottamaan <3 -Taina

❤️❤️❤️

 Suuret kiitokset vielä upeasta enkelikoulusta! Niin paljon on tapahtunut koulutuksen aikana, etten oikein edes tiedä, mistä aloittaisi. Uskon, että koulutus oli tarkoitettu juuri tähän hetkeen minulle, ja olen kyllä sen ansiosta päässyt huiman askeleen eteenpäin henkisellä tielläni. Koulutuksen aiheet oli valittu hyvin tällaiselle aloittelijalle kuin minä, materiaalia oli runsaasti ja siihen oli hyvin koottu keskeisimmät asiat. Materiaali oli hyvin kirjoitettu ja sitä oli ihana lukea. Oli hienoa, että saimme eri aiheisiin liittyvät visualisaatiot itsellemme jokaisen kokoontumiskerran jälkeen. Niitä on kiva sitten jatkossakin tehdä. Kaikki tehtävät, joita saimme kotiin tehtäväksi, olivat mielenkiintoisia ja antoisia. Pohdintatehtävät antoivat todellakin ajattelemisen aihetta, ja niiden kautta avautui monta asiaa itsestä ja omasta elämästä. 

Oli todella mahtava kokemus kun saimme kokeilla kaukohoitoa toisillemme. En olisi ikinä uskonut, mitä kaikkea hoidon aikana tapahtuu, ja vielä ensimmäisellä kerralla! Vaikka hoitoa aloittaessani jännitti, alkoi se hetken päästä sujua kuin itsestään. Olipa ihanaa, että tässä koulutuksessa sain kokea, että minä osaan hoitaa!!

En tätä koulutusta aloittaessa osannut mitenkään kuvitella, mitä kaikkea saan kokea ja kuinka upeita asioita tämän myötä avautuu. Koulutuksessa vallitsi niin vapautunut ja ihana tunnelma, enkä olisi millään malttanut koulutusta lopettaa <3 Odotan innolla jatkoa tälle kurssille! Ihanaa kun olen saanut enkelit elämääni <3 -Alisa

❤️❤️❤️ 

Hei Kirsti!  Tässä palautteeni ihanasta Enkelikoulusta. Vuosikausia olen ollut kiinnostunut enkeleistä ja pyytänyt heiltä apua moniin asioihin, nyt kolahti kunnolla. Eka kerralla oli alussa semmonen olo ettei tää ole mun paikka. Meni äkkiä ohi ja olin ihan myyty. 

Koulutus oli hyvin toteutettu, kiva saada materiaali sähköpostilla perästä. Tulostin kaiken, joten sitä on helppo kertailla tarvittaessa. Porukka oli hyvä ja samanhenkinen, tietenkin. Olisi ihana tavata vieläkin... Hoidon tekeminen toiselle oli mahtava kokemus, osaan ja tunnen sittenkin jotain. Visualisaatioita kuuntelen kännykästä, helppoa vain kuunnella ja tuntea...
 
Olen aina ollut kova jännittämään ja hermoilemaan kaikkea. Nyt koulutuksen jälkeen olen mielestäni rauhoittunut ja luotan siihen, että Enkelit pitävät huolta minusta ja muistakin. Asioilla on tapana järjestyä.
Seuraan tarkemmin ympäristöä, pikkuasioita joita en ennen huomannutkaan. 
Koetan ehtiä hiljentymään useammin, enkä vain pähkäile asioita.
Näin lyhyesti sanottuna olen todella iloinen, että osallistuin koulutukseen. Kokonaisuutena mahtava kokemus, josta on mukava jatkaa eteenpäin. Elämänkoulu jatkuu kera Enkeleiden, siitä suuri kiitos Sinulle <3. -Sinikka
 
❤️❤️❤️
 
 
Olen syventänyt yhteyttäni omaan suojelusenkeliini, ymmärtänyt että olen hänen läsnäolostaan ollut tavallaan aina tietoinen, tuntenut energian, vaikken ole sitä ymmärtänyt. Olen tutustunut myös osaan Arkkienkeleistä (vähän kaikkiin) jo lähemmin, eli tunnen helpon vaivattoman yhteyden esim. Mikaeliin, Sandalfoniin ja Zadkieliin. 
Tunnistan enkeleiden viestejä päivittäisissä arjen menoissa mukana, olen oppinut hoitamaan läheisiä ja itseäni, tuntenut chakroissa tukoksia ja avannut niitä. 
Viimeinen materiaali oli mulle ihana yllätys, jota en todellakaan osannut odottaa 😍 (siis miten ihania asioita se sisältää).  Visualisatiossa tunsin todella voimakkaana, miten Arkkienkeli Zadkiel piti käsistäni kiinni ja toistin perässä "Minä olen kosminen Timanttiviolettiliekki..." Tunsin, kuinka sain sen energian käyttööni. Se todella meni kuin myrsky koko kehon lävitse, silti tuntuen hyvältä ja viileältä😍 Olen käyttänyt sen jälkeen tätä energiaa luontevasti omahoitoon, raskaisiin ilmapiireihin koulussa, ystäville. Todella ihana energia😍
Enkelikortit alkaa tuntua todella läheisiltä ja rakkailta. Saan niiden kautta paljon viestejä enkeleiltä. Olen harjoitellut joitakin korttipöytiäkin, mutta niissä vielä hieman epävarmuutta. Tosin yksi enkelitulkinta ystävälle tuntui sujuvan oikein hyvin😊
 
Rakkaudella: Piia L.