Koulutus

Kundaliinireiki on voimakas energiahoitomuoto sekä aktivoitaessa myös henkisen kasvun menetelmä. Kehomme energiakanavien avautuessa on mahdollista välittää tätä energiaa itselleen ja muille pelkän aikomukseN voimalla. 

Koulutuksessa opit hoitamaan itseäsi, läheisiäsi, eläimiä, oikeastaan mitä vain sekä lähi-että etähoitona.  Energiaa on kaikessa ja kaikkialla. Kundaliinireiki vaikuttaa sydänchakran kautta. opit myös meditoimisen, maadoittumisen, itsesi suojaamisen ja puhdistuksen tärkeyden. Kundaliinireiki hoitaa samanaikaisesti menneisyyttä, tulevaisuutta sekä nykyhetkeä. Energia hoitaa sekä fyysistä että henkistä puolta. 

Koulutukseen sisältyy tasot 1, 2, Prana sekä Master- tasot. Saat materiaalin sähköpostiisi joka toinen viikko. Mukana seuraa myös visualisaatio. Saat todistuksen koulutuksestasi kun olet suorittanut mastertason. Voit opiskella omassa tahdissasi. Vihkimykset saat joko etänä tai henkilökohtaisesti. Olen käytettävissä jos sinulle tulee kysyttävää. 

Koulutuksen hinta 140 e. 

JATKOENERGIAT

Sinulla on mahdollisuus myös jatkaa kundaliinireikipolullasi. Jatkoenergioihin kuuluu Goldreiki II, Purplereiki sekä Golden Shakti. Nämä vahvistavat Kundaliinireikienergiaa ja antavat sinulle lisää työkaluja hoitamiseen. Tähän pakettiin kuuluu kolme kurssikirjettä, visualisaatiot sekä tietysti todistus kun olet koulutuksen käynyt loppuun. Olen mukana tarvitessasi apua ja neuvoja. 

Koulutuksen hinta on 50e/energia tai kaikki kerrallaan 140e

Koulutus sisältää uudet päivitykset 2022. Jos sinulla on vanhempi, 2017 versio, ota yhteyttä niin päivitetään energiasi tähän hetkeen. Päivityksen hinta 35e.

PALAUTTEITA KOULUTUKSESTA:

"Viisastuin tästä, paljon, opin tuntemaan itseäni ja sen 'taian' mikä on sisälläni. Muistan nykyään iloita tyyneydellä ja kiittää. Ja eräänlainen rauha on sisälläni.Tämä kurssi opetti ja rohkaisi itselleni luvan olla henkinen. Katselen/kuuntelen/tunnen ihmisiä ja asioita eri silmillä/tunteilla ja saan auttaa/hoitaa jos niin on aika ja paikka. Henkisyys on uonut uusia ihania ihmisiä elämääni! Kirjallinen materiaali on hyvää ja luotettavaa. Kiitos!"

❤️❤️❤️

"Kurssi oli mielenkiintoinen matka itseeni. Huomsin saavani energiaa kodin varastojen siivoamiseen, lapsen kanssa toimin arkipäivän askareet hermojani menettämättä, energinen olo. Tapasin Arkkienkeli Gabrielin ja sain yhteyden omaan enkeliini. Kiitos ihanasta ja energisestä matkasta Kirsti!"

❤️❤️❤️

"Opetus on hyvää ja korkeatasoista, kaikessa on lämmin ja huolehtiva ote. Visualisaatiot ovat toimivia, niissä rentoutuu ja energiat tuntee. Jokaisen vihkimyksen myötä energiat voimistuivat. Tunteita nousi pintaan, pettymystä, surua ja kiukkkua, mutta myös iloa ja innostusta. Tämän kurssin myötä olen tuntenut herääväni enemmän sisäisesti eloon.  Suosittelen kundaliinireikikurssia jokaiselle, joka haluaa avautua kanavaksi energioille ja tuntea sisäisen muutoksen" .

❤️❤️❤️

Kiitos luottamuksesta ja erittäin suuri kiitos työstäsi mitä teet 💖 Uskomattoman levollinen ja Onnellinen tunne jatkuu vaikka työkiireet ja elämän hektinen stressi painaa päälle. Joidenkin ihmisten energiat ovat erityislaatuisia ja sinä olet yksi, oikealla tiellä ja jaat valoa ja rakkautta sydämestäsi ja se tuntuu. Tapahtui muutakin puhelusi jälkeen... Työpaikalla peilistä heijastui valoa ympärilläni, sama tapahtui voimakkaampana kotona meditaatiosi jälkeen. Aiemmin ei ole tällaista ollut ja nyt kun laitoit viestin sydänalassa tuntuu enemmän lämpöä. Mielenkiintoinen ja miellyttävä yhteys 💖  Olen niin Onnellinen johdatuksesta joka tavoitti sinut auttamaan elämäni henkisenpolun karikoiden selvittämisessä 💖

❤️❤️❤️

Voi Ihanainen Kirsti <3
Kiitos tästä mielettömän energisoivasta matkasta kundaliinireikin pariin. 
Matka on ollut rikastuttava monella elämän saralla, samalla itseäni suuresti energisoiva ja tasapainottava rakkauden täyteinen paketti. Yhteinen matkamme on lisännyt uskoa omaan itseeni, luottamusta tulevaisuuteen.. siihen parempaan ja voimakkaampaan henkisentien polkuuni jonka alkutaipaleella ja risteyskohdassa olin kun johdatus sinut tielleni toi. Silloin tuntui että kaikki henkisentien avautuneet tietoni ja taitoni olisivat kadonneet jonnekin.. Mutta nyt nämä taidot sekä tiedot ovat varmasti moninkertaistuneet... Tarkoitus oli tälläkin risteyskohdalla niinkuin kaikella mitä elämässämme tapahtuu.  Tämä ei ollut sattumaa vaan jonkun korkeamman voiman apu kun sitä eniten tarvitsin ja osasin pyytää. Se energia mikä meditaatioissasi on.. uskomatonta <3 Jokainen materiaalisi... Wow.. olen sanaton <3 Ja vihkimykset <3 Kuinka voimakkaita tuntemuksia jokainen kerta, tiesin aina milloin vihkimysenergia lähti tulemaan, tunsin kokoajan itsessäni erinlaisia tuntemuksia, näin valoja.. kaikkea mitä kuvitella saattaa ja kun näistä vihkimystilanteista sain palautteen sinun tuntemuksesi olivat samat.. tiesit missä minulla tuntui ja mitä.. Täydellistä Yhteyttä  <3 Näiden kaikkien yhteenlaskettu summa ja yhteydenpitosi sekä energisoivat viestit ja puhelut <3 USKOMATONTA <3 Olen kuin uusi ihminen samassa vanhassa kuoressa. 
Nyt tarvitsen vain harjoittelua ja rohkeutta astua tielläni eteenpäin <3
Tulen varmasti jatkoenergisoimaan itseni sinun kauttasi sillä tälläinen yhteys minkä koen kanssasi on varmasti ainutlaatuinen... Kiitos Kiitos Kiitos <3 <3 <3