Kundaliinireikikoulutus

Hinta: 140,00 EUR
Kundaliinireiki on hieno energiahoitomuoto mutta myös voimakas henkisen kasvun menetelmä. Koulutuspakettiin kuuluu neljä tasoa, 1,2, Prana ja Mastertaso. Saat runsaat materiaalit s-postiisi kahden viikon välein.Kaikki aktivoinit/vihkimykset kuuluvat hintaan. Opiskella voit omaan tahtiisi. Kaikissa materiaaleissa mukana visualisaatio. Koulutuksen lopuksi saat todistuksen. Tämä koulutus antaa sinulle myös valmiudet opettaa tätä muille.

Kundaliini jatkoenergiat

Hinta: 140,00 EUR
Kundaliinireikin jatkoenergiat sisältää Gold reiki II, Purplereiki sekä Golden Shakti materiaalit sekä aktivoinnit/vihkimykset. Nämä voit saada kun olet suorittanut ensin Kundaliinireiki mastertason. Materiaalit saat s-postiisi kahden viikon välein. Mukana saat myös visualisaatiot. Koulutuksen lopussa saat todistuksen. Jatkoenergiat saat myös yksitellen hintaan 50e/kpl.

Vuositulkinta

Hinta: 75,00 EUR
Vuositulkinnassa saat enkeleiden viestejä tulevaan vuoteen ja pidemmällekkin tulevaisuuteesi. Kysymyksiä ei tarvita, mutta jos niitä haluat laittaa sähköpostiin niin sekin käy. Teen tulkinnan kun maksu näkyy tilillä kuitenkin riippuen jonosta. Yleensä pyrin tulkinnan tekemään viikon aikana. Viivästyksistä ilmoitan aina.

Kaukohoidot + palaute

Hinta: 40,00 EUR
Henkilökohtainen kaukohoito sisältää voimakkaan intuitiivisen energiahoidon, sekä palautteen. Hoitoaika sovitaan aina erikseen jotta olemme molemmat yhtäaikaa paikalla. Hoito mahdollista saada myös viikonloppuna. Palaute aina kirjallisena sähköpostiin.

Suppea tulkinta

Hinta: 40,00 EUR
Tulkinta on hyvä silloin kun sinulla on jokin akuutti asia johon haluat viestiä. Kysymyksiä voit laittaa sähköpostiin halutessasi. Tulkinnan teen kun maksu näkyy tililläni, yleensä noin viikon kuluessa. Viivästyksistä ilmoitan aina.