Yhteishoidot

Olemme aloittaneet ihanat rentouttavat yhteishoidot. Horstmann hoidolla avataan ensin tukkeutuneita niveliä ja senpäälle rentoutus Ayurveda hieronnalla. Tässä hoito noin niinkuin pähkinänkuoressa. Hoidot vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ja ovat hyvin rentouttavia. Hoitoja voi myös muokata yksilöllisesti tarpeen mukaan. Alussa haastattelu sekä tarvittaessa myös kehotyyppitesti sekä pulssiluenta. Hieronnassa käytössä kotimaiset Frantsilan Ayurvedaöljyt. 

Hartian vapautus + Pää- ja kasvohieronta 65e

Tämä hoito helpottaa niska-hartiaseudun ongelmia, helpottaa päänsärkyä, migreeniä sekä poistaa jännitystiloja. Helpottaa stressiä ja unettomuutta. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä, joten jollekkin voi yksi kerta olla hyvä, joku taas hyötyy muutaman kerran sarjasta. Hyvä hoito sellaiselle henkilölle joka tekee esim. tietokonetyötä tai muuten joutuu jännittämään niska-hartiaseutua työssään. 

Lantion vapautus + Selkähieronta 65e

Tämä hoito helpottaa alaselän kipuja, hoitaa jalkoja sekä koko selän aluetta hartioihin asti. Saattaa auttaa iskiasvaivoihin, lihaskipuihin ja nivelkipuihin. Tään hoitoon kuuluu ensimmäisellä kerralla kehotyyppitesti sekä pulssiluenta.

Koko kehon hoito + Koko kehon hieronta 110e

Tämä kokonaisvaltainen hoito tuo sinulle rentoutusta ja hyvää oloa. Avaa tukoksia kehossa sekä mielessä. Laittaa aineenvaihduntaa liikkeelle todella tehokkaasti. Rentouttaa lihaksia sekä niveliä. Hoitaa sisäelimet, verenkierron ja helpottaa nivelongelmissa. Tähän hoitoon kuuluu ensimmäisellä keralla kehotyyppitesti sekä pulssiluenta.

lisätietoa Horstmann-hoidoista voit käydä lukemassa sivulta 

www.tainapyhalto.fi