Suojelusenkelisi

Meillä ihan jokaisella on oma suojelusenkeli. Hän on kulkenut vierelläsi kaikkien elämiesi ajan ja tulee kulkemaan edelleenkin. Hän on aina suojanasi mitä ikinä elämässäsi tapahtuukin! Joskus saat rinnallesi myös toisia suojelusenkeleitä, mutta tämä yksi on ja pysyy. Enkelit antavat sinulle vinkkejä itsestään monella tapaa. Voit joskus saada ratkaisun ongelmaasi aivan äkkiseltään. Ikäänkuin 'kuulet' vastauksen. joskus voit kuulla aivan selvästi nimesi lausuttavan eikä missään ole ketään... Voit löytää kauniita höyheniä yllättävissä paikoissa tai tilanteissa. Joskus vain tunnet rauhan ja rakkauden ilmapiirin ympärilläsi. Enkelien viestit ovat kuitenkin aina rakastavia ja positiivisia. 

Kun haluat tutustua suojelusenkeliisi voit vaikka asettua mukavasti lempipaikkaasi ja sulkea silmäsi. Voit vaikka kuunnella rauhallista musiikkia jos haluat. Visualisoi mielessäsi miltä enkelisi näyttää. Muista että hän voi näyttäytyä sinulle omana itsenään tai vaikka valona, tai miten hän haluaakaan itsensä sinulle ilmaista. Voit kysyä hänen nimeään ja luota siihen ensimmäiseen nimeen joka mieleesi tulee. Se on suojelusenkelisi nimi. Voit nauttia hänen kanssaan hetken ja antaa rakkauden energian hoitaa sinua. Kun lopetat, muista kiittää häntä.  

Jos haluat lähteä tutustuman enkeleiden maailmaan, käy tutkimassa Enkelikoulutus-sivu. Ihana koulutus joko paikan päällä tai nettikoulutuksena. Kysy rohkeasti lisää!