Viesti enkeleiltä!

Tämä on vain pieni tarina mutta aivan tosi! Istuskelin eilen sohvalla ja niin keskittyneesti jotain katsoin että en kuullut kun puhelin oli soinut. Korvia kuumotti ja posket hehkui ja ihmettelin että mitä nyt...? Kun huomasin Alexin soittaneen minulle, siitä oli jo 40 min aikaa. Soitin kiireesti takaisin koska tiedän että hän ei soita muuten vain. Kuulin että hän oli kaatunut mopon kanssa kun joku etuputki oli mennyt poikki! Kamala pelko iski samalla mutta kuulin että hän oli onneksi ajanut pikkutietä. Oli kyllä kaatunut vasemmalle kyljelle, jalka sattui ja kyynärvarressa oli hiertymä! Onneksi oli kaverin koti lähellä ja lykkäsikin romun sinne. Hirveä pelko tulee välillä kun mitä tahansa voi sattua... Siinä sitten kun näin hänet suht ehjänä ja hymyilevänä niin rauhoituin. Ennen kun nukahdin siinä sitten juttelin enkeleille ja tätä asiaa kiittelin että olivat olleet mukana ettei käynyt pahempaa. Silloin kuulin aivan selvästi kun enkeli sanoi:"Pitelimme yhdessä putkesta kiinni niin kauan että se kesti pikkutielle saakka. Jos se olisi hajonnut isolla tiellä, olisi sattunut paljon pahemmin." 

Alexilla on ennenkin ollut enkeleitä mukana. Kerran hän meinasi ajaa auton perään ja sai juuri jarrutettua ettei käynyt mitään. Kun hän tuli kotiin hän pyysi minua huoneeseensa. Kertoi mitä oli tapahtunut ja sitten näytti mitä oli hupparin taskusta löytänyt. Kaunis valkoinen höyhen! 

Tuossa kuvassa on osa höyhenistä joita olen saanut! Muistakaa olla avoimia näille merkeille Ne kun löytyvät odottamattomista paikoista, ne ovat silloin enkelien teille lähettämiä❤️

Enkelikouluun

  1. Olin jo pitkään miettinyt että haluaisin tietää enemmän enkeleistä ja oppia kaikkea mitä he voivat meille opettaa. Selailin netissä eri sivuja ja en vain löytänyt sitä mitä hain. Sitten eräänä iltana kun taas avasin tietokoneen minut ohjattiin sivustolle jossa oli mahdollisuus osallistua Enkelitulkitsijakoulutukseen! 'Kuulin' selvästi miten minua kehoitettiin klikkaamaan osallistun-nappulaa. Raha-asiat oli vähän niin tai näin eikä minulla ollut hajuakaan miten maksaisin koulutuksen. Hirveä varmuus mielessäni että asiat kyllä järjestyvät ilmoitin itseni koulutukseen. Niin vain kävi että asiat järjestyivät hienosti. Sain sukkatilauksen ja ylimääräisen tilauksen Museolle. Pieniä summia mutta siinä kohdassa auttoivat minua maksamisessa! Jälleen enkelit olivat minua auttamassa kun vain pyysin. Luottakaa aina siihen että enkelit auttavat kun vain pyydät. Joskus asiat tapahtuvat toisella tapaa kuin olit itse ajatellut mutta huomaat että jopa paremmin kuin toivoit! Ja unohda myös 'minulle kaikki nyt heti tässä paikassa' pyynnöt. Kaikki tapahtuu niinkuin tarkoitettu on juuri sinulle parhaaksi ja oikealla hetkellä. 

Ja tässä nyt ollaan! Valmis Enkelitulkitsija! Voi kun olen kiitollinen saavutuksestani ja siitä että voin työskennellä enkeleiden kanssa ja tuoda iloa kaikille jotka sitä haluavat! ❤️

Ensimmäinen höyhen

Sain tavata suojelusenkelini ensimmäisen kerran kun olin Reiki-kurssilla. Kakkoskurssin päätteeksi opettajamme vei meidät Enkelimeditaation avulla tapaamaan omaa suojelusenkeliä. Se oli todella voimallinen matka minulle ja tapasinkin oman enkelini. Hänen nimensä on Ania. Olin tosi herkällä ja itkusta ei meinannut tulla loppua lainkaan. Hän on se enkeli joka on kulkenut minun rinnallani kaikissa elämissäni ja kulkee vastaisuudessakin.

Minulla oli muutenkin jännää aikaa. Olin juuri tavannut Matin ja lähdössä häntä ensimmäistä kertaa tapaamaan. Ja vielä junalla ja Kemiin asti! Siinä mietiskelin kaikkea ja pyysin enkeliltäni jotain merkkiä siitä olenko tekemässä oikein. Syvällä sisimmässäni tiesin että tämä on loppuelämäni kannalta ainut oikea päätös mutta silti kaipasin vahvistusta asialle. Siinä sitten pakkailin laukkua valmiiksi ja touhailin ja yhtäkkiä sängylläni oli valkoinen höyhen! Silloin tiesin että enkelit lähtevät mukaani reissulle ja kaikki tulee menemään hienosti! Ja sekuntiakaan en ole katunut että matkaan lähdin! Laitoin höyhenen varmaan talteen rasiaan. Kun kotiuduin matkaltani halusin katsella höyhentä. Mutta se oli kadonnut! Luin joskus Diana Cooperin kirjasta että höyhenet saattavat myös kadota, silloin vain saa varmuuden että höyhen oli todellakin merkki enkeliltä!