Tämäpä vasta mielenkiintoinen aihe! Minä uskon vahvasti että elämme täällä monta kertaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, entisistä elämistä tulee mukaamme alitajuntaista tietoa ja kokemuksia. Myös pelot tulevat entisistä elämistä. Olen pienenä pelännyt ihan hurjasti tulta. En osaa sitä selittää miksi. Ehkä olen joutunut entisessä elämässä tulipaloon. Myös hylätyksi tulemisen pelko on ollut mukana koko elämäni. Myös pelkään korkeita ja suuria rakennuksia kun katson ylöspäin. Ylhäältä alas kyllä kestää mutta hirvitys  kouraisee kun katson alhaalta vaikka vesitornia. Uskon myös että sielunkumppanit löytävät toisensa aina välillä eläessään elämiään maapallolla. Onko sinulle käynyt koskaan niin että joku paikka jossa et ole koskaan käynyt onkin ihan tuttu? Tiedät mistä mennä että pääset paikkaan mihin olet menossa. Entä onko joku ihminen tuntunut heti tutulta ja tulette heti juttuun keskenänne? Vaikka ette tunne toisianne, sinulla on rauhallinen olo, aivan kuin olisit tullut kotiin... Näin minulle kävi kun tapasin Matin... Tiesin välittömästi että olemme tunteneet toisemme ennenkin... Meillä on yhteinen ajatus siitä että Havaji on meidän paikka. Ja Italia. Havajista on todiste, siitä kerron myöhemmin. Olen pienestä asti haaveillut että pääsisin Havajille. En osaa sitä selittää. Olen ollut varmaan kymmenen kun muistan ensimmäisen mielikuvan siitä. 

Alkukesästä tulee vuosi siitä kun sain ensimmäisen oikean tiedonmurun entisestä elämästäni. Olin töissä ja tauolla katsoin kännykkääni. Siellä oli viesti jossa eräs minulle silloin täysin tuntematon ihminen kertoi että hänellä on minulle jotain kerrottavaa mutta hän ei tiedä mitä se on... Okei...oliko vähän hassu olo mutta innoissani jäin odottamaan mitä ihmettä... Siinä sitten muutamia päiviä kului ja melkein unohdinkin koko asian. Kunnes sain viestin. 

Kuulin että olin ollut Charlotta niminen nainen joskus 1600-1700 luvulla Tampereen seudulla. Tamperetta ei silloin ollut mutta joku paikka siinä silloin. Minulla oli puhvihihainen hame ja päivänvarjo. Olin iloinen ja kupliva nainen. Myös koira oli siinä ja hevosvaunut joissa oli valoina tulet. Sana lääkäri... Olisinko ollut jonkunsorttinen parantaja? Ja kuulemma kiedoin miehet pikkusormen ympärille😄 

Tämä oli kyllä hienoa kuulla. Olin ihan fiiliksissä! Ihana ystäväni Suvi on myös tämän jälkeen nähnyt minua entisissä elämissä. Olen ollut joskus raamatunaikaan kuningas. Hiram. Ehkä myös liittynyt jotenkin vapaamuurareihin. Charlotta niminen nainen jonkä hän näki seisomassa surullisena haudalla 1920. Tutkin asiaa paremmin niin juuri sen niminen oli olemassa ja hänen miehensä kuoli 1920. Näitä on vielä lisääkin. Mutta sitten se Havajijuttu. Olen ollut silloin mies.  Olen ollut pieni ja iloinen ja sitten äkkiä surullinen. Hyökyaalto tai jonkunlainen tsunami... Sen jälkeen syvä suru... Varmaan silloin menetin vaimoni joka oli tietysti murunen, eli meillä oli silloin päinvastoin. On hauska tietää että todellakin syntyy välillä mieheksi ja naiseksi. En halua ihan kaikkia tässä kertoa uitenkaan mutta tästäkin jo voitte päätellä että todellakin synnymme tänne monta kertaa. Olen myös nähnyt ystäväni entisiä elämiä ja niissä olemme olleet yhdessä. Esimerkiksi Atlantiksella. Hänen kanssaan minulla on ollut monta elämää satojen vuosien aikana. Ja on kuulemma vielä paljon asioita jotka selviävät aikaa myöten. 

Jos kiinnostuit tästä entisten elämien selvittämisestä, Ted Andrewsin Entiset elämäsi-kirja on hyvä. Tietysti on olemassa myös regressioterapeutteja. Se itseasiassa kiinnostaisi oppia jossain vaiheessa.