Enkelitulkinnat ovat ihana tapa saada viestejä enkeleiltäsi ja he auttavat sinua ihan missä vaan apua tarvitset❤️

Enkelitulkinta tapahtuu kirjallisena sähköpostin tai facebookin viestien kautta. Jos sinulla on asioita sydämmelläsi joihin haluat enkeleiden apua, voit niitä minulle kertoa. Ne voivat liittyä parisuhteeseen, työhön, elämäntilanteeseen tai mikä nyt ikinä sinulla onkin sillä hetkellä päällimmäisenä huolena. Enkelit vastaavat harvoin kyllä-ei vastauksilla. Enkelien viestit ovat aina kannustavia ja rakkaudentäyteisiä. Kerron myös halutessasi vuositulkinnassa aurasi ja chakrojesi tilanteen Ja kerron miten voit chakrojasi itse hoitaa. Usein onkin niin että chakrojen epätasapaino vaikuttaa tunteisiimme ja jopa fyysiseen oloomme hyvinkin paljon! 

Joskus tulkintojen aikana saatan saada viestiä tuonpuoleiseen siirtyneeltä läheiseltäsi. Välitän sinulle viestit niinkuin ne saan. Viesti saattaa joskus olla vain yksi sana, tuoksu tms. Joskus myös  viestin sisältö saattaa avautua sinulle vasta myöhemmin. 

Vuositulkinnassa käytän kortteja, muuten teen tulkinnat täysin enkeleiden viesteihin tukien.

Teen tulkinnat aina kirjallisena sähköpostiisi. Näin voit palata lukemaan tulkintaasi aina kun on tarve.

Tulkinnan teen kun maksusi näkyy tilillä, yleensä 2-3päivän kuluessa maksun näkymisestä riippuen jonosta. Laitathan kuitin viestillä kun olet maksanut, näin nopeutat tulkintaasi. 

Suppea tulkinta  40 e (Muutama kysymys)

Vuositulkinta 75e. (tässä tulkinnassa käytän apuna enkelikortteja)

Nopeimmin saat yhteyden sähköpostin kautta kirsti@enkelinkosketus.fi  

Vastaan aina omaan sähköpostiisi mahdollisimman pian! 

Samaan osoitteeseen voit laittaa myös halutessasi palautetta❤️

Käy myös kurkkaamassa Instagramissa sekä facebookissa Energiahuone Enkelinkosketus