Enkelihoidossa toimin kanavana sinun ja enkeleiden tuoman energian välillä. Enkeleiden kosketuksen kautta sinussa kehittyy sisäinen prosessi joka saa aikaan sen että paraneminen alkaa. On myös tärkeää että luotat enkeleiden apuun sillä omalla positiivisella ajattelulla on mahtava voima! Enkeleiden energialla hoitaminen antaa myös minulle energiaa, se ei ole koskaan minun omasta energiastani pois. 

Hoito alkaa ensin maadoittumisella. Sen jälkeen hoidan kaikki chakrat ja sen jälkeen silittelen eetterikehon, emotionaalisen kehon, mentaalisen kehon ja viimeiseksi henkisen kehon. Rauhallisen musiikin soidessa taustalla voit vaikka nukahtaa hoidon ajaksi. Hoidon aikana kerron tuntemuksia aurassasi ja chakroissasi ja mitä muuta mieleen nousee. Lisäksi saat lopuksi viestin enkeliltäsi.  Hoidon jälkeen teen sinulle energiasuojaukset. On hyvä juoda myös vettä, myös kotona hoidon  jälkeen jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet huuhtoutuvat pois elimistöstä.

Enkelihoito 40 e/ 40-50 min

Enkelihoidon voi myös vastaanottaa kaukohoitona. Sovitaan aika jolloin otat hoidon vastaan. Silloin asetut mukavaan asentoon rauhalliseen paikkaan vaikka sohvalle tai sänkyyn tai muuhun lempipaikkaasi.  Voit laittaa rauhallista musiikkia taustalle jos haluat. Sulje silmät ja lausu mielessäsi, 'Otan nyt vastaan enkelihoitoa jonka lähettää Kirsti'. Sen jälkeen vain rentoudut ja enkelienergia hoitaa sinua. Lopuksi pyydän enkeleiltä sinulle energiasuojaukset! Hoito kestää puolisen tuntia Ja sen jälkeen voit kiittää enkeleitä hoidosta. Hoitohetken jälkeen laitan sinulle palautetta ja tuntemuksia mitä minulle tuli hoidon aikana. Muistathan juoda aina hoitojen jälkeen reilusti vettä! 

Olisi mukavaa saada myös sinulta palautetta kaukohoidon jälkeen.  Palautteen voit laittaa kirsti@enkelinkosketus.fi.

Kaukohoito 30 min + palaute 40 e

Videota ei löydy