Minun Reiki-tieni alkoi lokakuussa 2012. Ilmottauduin kansalaisopiston Reikikurssille, jossa opettajana oli Reikimaster Mika Marttila. Muistan miten itkin koko ensimmäisen kurssipäivän, onneksi hänellä oli nenäliinoja mukana. Eikä tarvinnut hävetä koska en ollut ainut itkijänainen. Puhdistautuminen alkoi siis siinä kurssin aikana ja jatkui seuraavat kaksi viikkoa. Itkin milloin missäkin mutta se oli puhdistavaa itkua. Ääneni katosi melkein kolmeksi viikoksi. Toisen kurssin aikana koin huikeita tunteita, ja sen enkelimatkan jossa sain oman suojelusenkeliini tutustua. Energisyyteni nousi ihan huippuunsa. Reiki on ollut sen jälkeen elämässäni mukana. 2016 aloitankin sitten Reikimasterkoulutuksen. Kunhan valmistun, voinkin sitten alkaa opettamaan sitä myös muille! Sitä odotan kovasti! 

Reiki on todella vanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia ei ole peräisin hoitajasta vaan ainoastaan kulkee hänen välityksellään. Reiki saattaa parantaa sairauksia, tasapainottaa mieltä, helpottaa unettomuutta. Sitä käytetään paljon mm nopeuttamaan leikkauksista paranemista. Itse käytin tätä olkapäähäni ja kun sain ystävältäni loppusilauksena muutaman hoidon, olkapääni lähti kuin ihmeen kautta paranemaan! Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Reiki-energia kyllä löytää kohteensa missä sitä kulloinkin eniten tarvitaan. Myös kaukohoito toimii hyvin, joskus jopa paremmin kuin kontaktihoito! Itse käytän Mikao Usuin uudelleen löytämää Usui Sikhi Ryoho-menetelmää. On toki olemassa muitakin Reiki-muotoja Esimerkiksi Angelic reiki, Kundaliinireiki, Aharareiki ja monia muita! 

Reiki-hoidossa hoidettava asettuu mukavasti hoitopöydälle. Hoidon puolivälissä käännytään vatsalleen. Hoidon voi myös antaa istuma-asennossa jos hoidettavan on hankala olla makuulla. Rentouttavan musiikin soidessa hiljaa hoidettava pystyy rentoutumaan ja voi hoidon ajaksi vaikka nukahtaa. Hoitaja toimii kanavana energialle ja siirtää sitä hoidettavaan käsiensä kautta. On mahdollista tehdä reiki pitämällä käsiä chakrojen kohdilla tai intuitiivisesti sen mukaan missä hoitaja havaitsee tukoksia ja energiantarvetta. Reiki löytää aina ne kohdat ja tarpeet elimistössä jotka kaipaavat hoitoa . Hoitohetken jälkeen juodaan vaikka teetä ja kerron mitä tuntemuksia tuli. On myös hyvä juoda runsaasti vettä, koska Reiki puhdistaa kehoa ja näin saadaan kaikki kuona-aineet poistumaan mahdollisimman luonnollisesti. 

Reiki hoitoa voidaan käyttää myös 'kuureina'. Unihäiriöt,surutyön helpottaminen, ahdistukset, leikkauksista toipuminen, migreenin helpottaminen... Reikin avulla voidaan helpottaa monia oireita lääkärin ja lääkehoidon rinnalla. Tällöin hoito tehdään muuutaman päivän välein. On hyvä jos välillä voi rauhoittua, esimerkiksi ennen viikonloppua tehty hoito antaa pari päivää aikaa hoidon vaikuttaa ja saa levätä niinkuin itse parhaalta tuntuu. 

 Reiki-hoito 55e / 60 min

Reiki kaukohoitona + Palaute 40 e

3+1 reikihoitopakerti 150 e ( yksi kaupanpäälle, norm.165e)

 

13. Loka, 2014