Olen +50 vuotias ja asunut koko ikäni Raumalla. Perheeseeni kuuluu avomieheni ja kaksi lastani. Lapsia minulla on kuusi ja miehelläni kaksi. Lastenlapsia meillä jo yhteensä kahdeksan! Mieheni lapset ja yksi minun pojistani asuvat kaukana myös osa lastenlapsista! On ihana heitä nähdä ja ne hetket ovatkin sitten kullanarvoisia!  Vanhimman poikani koira Mauno on vienyt sydämeni, niin ihana pieni koiruli! 

Minun henkinen tieni alkoi jo reilu kahdeksan vuotta sitten. Silloin tapahtui se hirvein asia joka äidille voi käydä. Menetin rakkaan tyttäreni Rosin auto-onnettomuudessa. Auto ajoi hänen päälleen aivan kotitalomme kohdalla ja hän kuoli heti. Silloin ihmettelin miten minulla on sisäisesti rauhantunne vaikka koko elämä on pirstaleina... Hirveä huoli lapsistani ja pelko miten heidän käy kun olin itse ihan pois tolaltani. Kun  siitä jotenkin selvisin aloin miettimään elämäämme ja tein ison päätöksen. Erosin silloisesta miehestäni ja lasteni isästä. Muutimme keskustaan minä ja neljä lastani. Sitten aloitin todella vaikean suhteen miehen kanssa joka paljastui aika pian narsistiksi. Hän vei itsetuntoni ja pelkäsin jopa menettäväni lapseni. Eräänä päivänä kuulin selvästi sanan 'nyt'. Silloin lopetin suhteen ja mikä ihana vapaudentunne minulle tulikaan. Nyt tiedän että enkelit auttoivat silloin minua. 

Ensi töikseni ilmottauduin Reiki-kurssille. Kävin molemmat kurssit ja toisen lopulla opettajamme vei meidät enkelimeditaation avulla tapaamaan suojelusenkeliä. Se oli minulle tosi voimallinen kokemus ja siitä lähtien enkelit ovat olleet elämässäni joka päivä. Enkeleitä saan myös kiittää ihanasta miehestäni. Tapaamisessamme oli jotain niin taianomaista. Rakastan häntä joka päivä enemmän ja kiitän myös enkeleitä siitä että hänet olen elämääni saanut. 

Muutimme marraskuussa 2014 tähän taloon joka oli meidän yhteinen unelma! Enkeleitä oli tässä talokaupassa mukana, sillä muuten meillä ei olisi näin hyvin käynyt. Meillä on oma piha josta teemme pikkuhiljaa omannäköisen. Suunnitelmalista on loputon mutta ihana kun ei ole kiirettä millään! 

Oman yrityksen perustin keväällä 2016.  Vanhan Rauman sydämmessä, Energiahuone Enkelinkosketus Kauppakatu 23, 26100 Rauma. Täällä saan tehdä sitä työtä joka on ollut unelmani. Ayurvedahoitoja, energiahoitoja, koulutuksia ja erilaisia teemailtoja... 

Käy selailemassa valikosta löytyviä sivuja, sieltä löydät paljon tietoa hoidoista ja niiden vaikutuksista. Ota rohkeasti yhteyttä. 💜