13. helmi, 2018

Ihanaa ystävänpäivää

Täällä onkin nyt ihan mahdottoman kummallinen vaihe elämässä. Istun täällä sohvalla ja katson naisten jääkiekkoa keskellä päivää! No olympialaiset nyt pitää minulle seuraa kun olen sairaslomalla polven murtuman takia. Koiralenkillä kun sitten välttelin liukasta niin polven onnistuin vääntämään astuessani jääkokkareeseen. Ei kipsiä eikä muutakaan, vain buranaa. Kokovartalokipsiä kyllä ajattelin ehdottaa kun ei oikein saa oltua paikoillaan. No kun tästä pääsen joskus magneettikuvaan niin saattaa huumori olla kaukana...

Muutenkin alkuvuosi on mennyt ihan kummallisesti. Ihan jossain energiakuopassa, veto pois ja sen on huomannut myös asiakkaissa. Todella hiljaista ollut ja sekin välillä mietityttää. Kaikki tulot kun ovat tästä työstä kiinni ja nyt vielä tämä saikku tähän päälle. Mitähän minulle nyt yritetään tuoda tietoisuteen...? Jonkinlainen pysähdys on kyllä nyt näköjään paikallaan. On ollut tässä paljon ykkösiä näkyvillä... Kellossa, uunin ajastimessa, mikrossa, kännykässä, matkamittarissa... Jospa tässä nyt annetaan tilaa uudelle! Ihanaa. Vielä kun hoksaisi että mitä se olisi! 

Olen tällä hetkellä kyllä kovasti kiinnostunut mielen ja kehon asioista ja etenkin meditaatiosta. Kirjaston valikoima taitaa olla nyt hyvin pitkälti minulla tuossa vieressä. Tätä täällä nyt tutkin ja jospa siitä tulisikin uutta teillekkin! 

Pienen koiran tässä hankimme. Hän on ollut nyt meillä reilun kolme viikkoa. Ihana Pepi, karvapallo.  On tuossa nytkin vieressä ja tuhisee. Kiva kun ei tarvitse olla saikullakaan yksin! Tietysti hän nukkuu meidän sängyssä ja saa kaiken huomion. Hyvin on lähtenyt ja kotiutunut ihan mahtavan hyvin.

Huomenna on ihana ystävänpäivä! Toivonkin teille ihan jokaiselle oikein ihanaa päivää ystävien kanssa. Muistakaa myös ne jotka ovat kaukana. Itsellä on niin ihania ystäviä, uusia ja 'vanhoja'. Meni vähän uusiksi kun meinasin jotain kivaa järjestää liikkeeseen mutta nyt vain mennäänkin ajatustasolla tänä vuonna. Ensi vuonna sitten. Ja itseasiassa ystävänpäivä on jokapäivä kun oikein miettii! 

Eipä minulla muuta tällä kertaa! Rakkautta kaikille ihanille ystäville lähellä ja kaukana!