10. marras, 2017

Miksi kannattaa tulla hoitoon?

Heippa kaikillle pitkästä aikaa! Tässä syksy on mennyt vauhdilla ja joulu lähestyy taas kerran nopeammin kuin ehtii mukaan! Pimeä aika tuli niin äkkiä että jotain valoa tähän pimeään aikaan tosiaan tarvitaan! Tykkään poltella paljon kynttilöitä ja luoda tunnelmaa muutenkin aina tähän aikaan vuodesta. Jouluhössötys alkaa taas pian joten nyt on hyvä vielä hetki rentoutua ja nauttia illoista ja tuosta kynttilänvalosta. Kynttilät, glögi ja villasukat, voisiko olla mukavampaa! 

Olemme tässä paljon pohtineet syksyn aikana sitä miksi yleensä kannattaa tulla hoitoon ja huolehtia itsestään... Sinullakin on varmasti tuttavia ja läheisiä joilla on selkäkipua, lihasjäykkyyttä, särkyjä ja unettomuutta sekä paljon muita 'kremppoja'. Ehkä itsekkin olet miettinyt mikä olisi paras hoito kun selkää tai hartioita jumittaa! Stressaa, pää särkee  ja uni karkaa kun vanhat asiat puskee päälle... 

Olemme kehitelleet tähän asiaan aivan huikean keinon jolla varmasti saat apua näihin tuntemuksiisi ja oloihisi!  Ayurvedahieronta sekä Horstmann terapia ovat yhdessä ja erikseen ihan mahtava keino helpottaa näitä vaivoja. Tässä alkuun muutamia palautteita tyytyväisiltä asiakkailta:

1. Asiakkaalla ollut pitkäaikaista iskiasvaivaa. Ei ole saanut apua vaivaan. 2,5 x lantionvapautuksen jälkeen tulee kivuttomana seuraavaan hoitoon.


2. Juoksija tekee uuden ennätyksen lantionvapautuksen jälkeen.


3. Vuosia kestänyt kova hartiakipu, mikä häiritsee nukkumista. Lantionvapautus,  2-3 hartianvapautusta - kipu on hellittänyt. 


3-4 kk erittäin kova selkäkipu. Lantionvapautus ja Ayurvedahoito 1 krt, kipu hellittänyt huomattavasti.

4. Pitkäaikainen stressi helpotti jo ensimmäisen pää- ja kasvohieronnan jälkeen. Uni tuli ja kesti aamuun asti. Olo oli levännyt ja virkeä.

5. Niska ja hartiakipu helpotti. Pää kääntyy taas molempiin suuntiin ja tuntuu kuin ajatuskin olisi kirkkaampi.

6. Hoitajan varmat otteet ja asiantuntemus toivat minulle luottamuksen siihen että olen hyvissä käsissä. Huomasin että nukahdinkin välillä, näin ei ole käynyt missään muussa hoidossa. Rentoutus oli siis hyvin kokonaisvaltainen ja mukava. 

7. Nesteet lähtivät liikkeelle ja välillä vaivannut turvotus helpotti. Painoa pudonnut nyt kolmen kerran jälkeen taas. Hoidon jälkeen olo on kevyt, kuin leijuisi painottomana pilvissä ja mikä parasta, ilman kipuja! 

8. Olipa mieletön kokemus! Horstmann-Ayurveda yhteishoito olisi kyllä jokaisen koettava itse! Kivut, pahantuulisuus ja raskas olo jäivät hoitopöydälle. Muutamana yönä puhdistui myös pää ja unet olivat tässä avainasemassa. Niitä kautta selvisi paljon asioita jotka olivatkin jääneet kummittelemaan alitajuntaani. Kiitos, suosittelen kaikille! 

Jo ensimmäisen hoidon aikana voi tuntua helpotusta ristiselän alueella, samoin hartioissa.
Heti hoidon jälkeen takuuvarma rentoutus ja hyväntuulisuus. Pään tuuletus ylimääräisistä huolista.

Hoitosarja: kivut lievittyvät, elämänkatsomus alkaa muuttua: itsensä hyväksyminen> rakastaminen> elämän laatu paranee.

 Monesti tällaisia vaihtoehtoisia hoitoja pidetään ylellisyytenä! Edellisistä palautteista voit huomata että näin ei tosiaankaan ole vaan näillä hoidoilla voidaan oikeasti helpottaa kiputiloja ja myös tuo elämänlaatu paranee sitä mukaan kun kiputilat ja stressi poistuvat. Jos tämä saa sinut ajattelemaan omia kiputilojasi ja minkä verran lääkkeitä niihin olet syönyt, harkitse ihmeessä näitä vaihtoehtoja. Tietenkin kaikki määrätyt lääkkeet pitää ottaa, mutta on käynyt niinkin, että niitä on voitu vähentää näiden hoitojen jälkeen. Olemme täällä sinua varten ja haluamme löytää juuri sinulle parhaan keinon helpottaa oloasi! Hoidot ovat muokattavissa omiin tarpeisiisi. Jos sinulla on läheinen jonka tiedät kamppailevan kiputilojensa tai stressin kanssa, kerrothan myös hänelle näistä vaihtoehdoista! 

Täältä kotisivultani voit käydä lukemassa lisää näistä hoidoista. voit myös käydä lukemassa asiasta sivulta www.tainapyhalto.fi.

Toivottavasti sait tästä kirjoituksesta ajateltavaa. Voit aina ottaa yhteyttä niin kerromme lisää. Meille on tärkeää että sinä voit hyvin!

Näihin hoitokokonaisuuksiin on myös saatavilla lahjakortteja. Mikä onkaan ihanampaa kun saada vaikka joululahjaksi tällainen hoito! 

Kiitos ajastasi ja ollaan kuulolla!