18. heinä, 2017

Ajatuksia...

Ompas siitä mennyt aikaa kun viimeksi tänne olen kirjoitellut! Kaikenlaista tässä on tapahtunutkin sen jälkeen! Kirjoittelen nyt tähän kuulumisia, ihana jos jaksat tämän lukea! 

Alkuvuodesta sain tähän liikehuoneistoon kaverikseni oman poikani! Ramotattoo on nyt ollut tässä reilut puoli vuotta ja täytyy sanoa että olen niiiiin iloinen että saan hänen kanssaan olla ja tehdä työtä 'yhdessä'. Puolin ja toisin on asiakkaita saatu innostumaan ja se on hienoa!             Alkuvuonna sain myös tänne ihanan Kaija Juurikkalan pitämään Sielunmuotokuva-päivän! Oli kyllä niin ihana päivä ja väkeä riitti! Kaikki mahduttiin ja sainkin itselleni ihanan oman Sielunmuotokuvan! Tämä järjestetään kyllä uudelleen heti kun tilaisuus tulee! 

 

Alkuvuosi olikin muutosten aikaa ja silloin aloin enemmän panostamaan ja suunnittelemaan erilaisia koulutuksia. Kundaliinireiki osoittautui oikeaksi valinnaksi ja ilokseni voin kertoa että ensimmäisiä Kundaliinireikimastereita on jo valmistunut. Ja jatkoenergioitakin on jo lähdetty opiskelemaan! Ihanaa! Tässä kesän korvilla olen myös enemmän ja enemmän lähtenyt enkeleiden maailmaan opetusmielessä ja Enkelikoulu on jo hyvällä vauhdilla! Ihania iltoja mahtavalla porukalla! Tätä lisää! Tuntuu että minua ohjataan koko ajan tähä opettamisen suuntaan! Ja se sopii minulle kuin nenä päähän! Ihana saada jakaa asioita ja opettaa muillekkin tätä mistä itse olen saanut niin paljon! Vaikka toisaalta jännittääkin 'olla äänessä', mutta enkelit on mukana niin kaikki menee aina hyvin! 

Minulla oli ilo saada työkokeiluun tänne hoitolaan Horstmann-terapeutti Taina! Kyllä näitä asioita järjestetään niin että itse vaan katsoo vieressä kun asiat loksahtaa kohdilleen! Taina valmistui tosiaan Horstmann-terapeutiksi keväällä ja nyt hän tekee täällä Energiahuoneella hoitoja ja tutkailee tätä ihanaa yrittäjän arkea! Ja mehän annettiin ajatusten lähteä lapasesta ja luotiin ihan mahtava yhteishoito! Ensin Taina hoitaa ja avaa paikkoja ( ja mieltä ) omalla Horstmann-hoidollaan ja sitten minä rentoutan ja laitan loputkin liikkeelle kehosta Ayurvedalla!  Ja mikä palaute!!! Keho putsaantuu kyllä joka kantilta joten tule ihmeessä kokeilemaan! Ja tätä et saa mistään muualta! Yhteistyömme jatkuu  ja se on hienoa! Tänne siis jokainen joka mielestään ansaitsee hemmotteluhetken! Kolmen tunnin hoito, olet sen ansainnut! 

Tässä vuoden aikana kun olen tässä työssäni ollut olen tavannut niin ihania ihmisiä että ei voi kuin olla kiitollinen kaikista! Ja hienoa huomata miten nämä asiat kiinnostavat aina enemmän ja enemmän! Ja kuinka monesta on tullut tosi tärkeä ja rakas ystävä! Niin se vaan on että kun tekee sydämmestä sitä mikä on oikein ja tuntuu omalta, saat niin paljon! Pätee ihan kaikkeen! 

Asustellaan miehen kanssa nyt kaksistaan sitä unelmataloamme! Viimeinen lapsistani muutti keväällä pois kotoa. Olihan se aikamoinen tunneryöppy. Laskeskelin että hiukan vaille 34 vuotta olin asunut niin että kotona on lapsi. Sillä lapsiahan ne ovat vaikka ikä olisi mikä! Hänellä ja kaikilla muillakin on asiat hyvin ja se on pääasia. On töitä, puolisot, lapsia ja siinä mielessä siis ei hätää eikä äidin tarvitse huolehtia. Mutta niiiin hirrrveä ikävä välillä pukkaa! Mutta onneksi yhtä lukuunottamatta asuvat täällä niin se lieventää. (Kyllä se yksikin poika voisi muuttaa tänne...) Tosiaan on ollut aika jännää olla ihan kahdestaan. Ja niin hienoa kun on rakas siinä kanssa ja voi hommailla kaikkea yhdessä tai erikseen. Meillä nämä projektit (tai itseasiassa niiden suunnitteleminen) vaan lisääntyy ja lista ideoista kasvaa! Suurin osa niistä kuienkin siirtyy kun työt painaa päälle. Viikonloput kun on välillä hyvä käyttää palautumiseen ja rentoutumiseen. Mutta hyvin suunniteltu on asioita ja kun aika on niitä onkin sitten hyvä lähteä tekemään. Se vanhoista ikkunoista tehty huvimaja odottaa edelleen aikaa sen tekemiseen, mutta mielikuvissa se on jo pihalla ja siellä sitten kahvia ja kunnon paakkelsia nautitaan murun kanssa! Kasvihuone on hyllyjen kiinnittämistä vaille valmis. Ehkä sinne vielä voisi jotain laittaa kasvamaan, kesähän on oikeastaan vasta alkanut. Ja en ota mitään stressiä näistä. En ottanut siitäkään kun yksikään kesäkurpitsa ei lähtenyt kasvamaan... Hippasen harmitti mutta ensi vuonna paremmalla tuurilla ja jos vaikka olisi lämpimämpää ettei ne palellu niinkuin tänä vuonna...! Olen aina sanonut että minulla on viherpeukalo kadonnut johonkin! Miniä meinasi että se on siirtynyt poikaani ja saattaapa olla... Hyvä että on jossain tallessa! 

Juhannusta vietettiin tänä vuonna Ylläksellä! Ja kuinka ihana siellä olikaan olla, keskellä ei mitään. Tuo ei mitään tekee kyllä niin hyvää mielelle ja vaan olla ja möllöttää. Lukea, neuloa, syödä ja rentoutua.  Oli kyllä hurjan kylmä, satoi ja tuuli vuorotellen. Nautittiin olosta, saunottiin ja grillailtiin ja nautittiin takkatulesta! Pari päivää oli kauniimpaa joten käytiin  vähän tutustumassa Kittilään ja Äkäslompoloon ja syötiin siellä niin hyvää ruokaa! Jos joskus sinne johkaannutte niin käykää paikassa nimeltä Rouhe! Ei niin halpa mutta halvalla ei saa aina hyvää! kotimatkalla käytiin moikkaamassa Joulupukkia! Päästiin oikein pukin kainaloon ja kyllä jännitti! Ihana lomaviikko ja toiveissa päästä pian uudelleen! 

Pitsiviikko tulee taas ensiviikolla. Jos itsekkin ehtisi joihinkin mukaan... Perjantaina ajatuksena saada jotain pientä myytävää tuohon liikkeen ulkopuolelle. Pitsiviikon tarjouksia  ja jotain muuta mukavaa... Katsotaan miten saadaan järjestymään. Poikkea jos kuljet ohi päivän aikana! 

Ihania kesäpäiviä sinulle ja kiitos kun jaksoit lukea kuulumiset!