23. joulu, 2016

Joulun tunnelmaa👼🏻

Voi hurja kun olen niin iloinen ja kiitollinen tästä vuodesta! Vuosi sitten en olisi edes osannut kuvitella että minulla on oma yritys ja saan tehdä sitä mitä haluan! Ja kuinka ihania ihmisiä olen saanut tavata tässä matkan varrella! Asiakkaita joista moni on jo tullut ystäväksi asti, toisia yrittäjiä, ja kannustusta siihen että teen arvokasta työtä! Ja se onkin ollut koko ajan se tarkoitus! Voida auttaa tavalla tai toisella, hoidolla tai toisella, tulkinnalla, keskusteluapuna ym! Ihan mahtavaa! Tässä vielä kiitos ihan jokaiselle yhdessä ja erikseen! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista! 

Oma henkinne kehitys on kyllä saanut ihan hurjan harppAuksen vuoden aikana. Ihan mahtavia koulutuksia olen käynyt ja niistä ykkösenä Ayurveda! Miten voikin olla joku niin mielenkiintoista ja viedä mukanaan! Ja ihan oaras opettaja ja kurssikaverit  vielä  lisäksi!  huhhuh... paljon tietoa mutta paljon vielä opittavaa ja harjoiteltavaa. Myös kundaliinireikimasterin suoritin ja myös Karunareikin. Enkleirentoutusohjaajaksi valmistun tammikuussa! (Toivottavasti) Siitä olen innoissani kun on tullut niin paljon oppia eri mahdollisuuksista ja tavoista tehdä visualisaatioita ja rentoutuksia! 

Kaikki tämä kannustaa miettimään uutta ensi vuodelle! Jotain koulutuksiakin tulee varmasti ja Ayurveda tulee myös eri muodoissaan paremmin vielä teillekkin tutuksi. Uudet tuulet puhaltelee täällä liikehuoneistossa! Alakertaan tulee yysi yrittäjä! Ramotattoo avaa vuodenvaihteessa! Sanon vaan että on kunnia tehdä työtä oman pojan kanssa. Vaikka erilaista hommaa tehdäänkin, tämän paikan hyvä energia vain paranee! Ihanaa! 

Kävin tässä taannoin islmälääkärissäkin. Nyt olen leikkausjonossa. 2-3 kk niin nään taas paremmin. Kiahi häiritsee kyllä ja kun toisesta on jo leikattu neljä vuotta sitten niin ei edes jännitä. Tulee siinä sitten hyvä tauko jolloin pääsen keskittymään noihin koulutuksiin ja materiaaleihin ja saa vain olla ja möllöttää! 

Kiitollinen olen myös että lapsilla on asiat hyvin, töitä ja ihania kumppaneita ja lapsenlapset niin rakkaita! Ja ihanat Mauno ja Albert! Ja Mosse aina välillä!  Huonoa omaatuntoa poden kun en ehdi/jaksa olla tarpeeksi avuksi/käydä/soittaa/tekstailla/mesettää ym... Samoin yhteydenpito ja tapaaminen  ystävien kanssa on jäänyt tosi vähälle tänä vuonna! Mutta voitte uskoa että olette kaikki ajatuksissa usein! Tämä yrittäjän elämä on aikaa vievää ja kun paljon tekee henkistä auttamistyötä ja energiahoitoja, pitää olla tarkkana oman itsen hoitamisen kanssa! Niimpä viikonloput menee aika tarkkaan omassa energiassa itseään hoitaen. Ja tietysti noita kotihommiakin pitää tehdä. Joten muistakaa että vaikka poissa silmistä ei pois mielestä! 

Nyt toivottelen teille kaikille oikein Rauhallista Joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2017❤