27. syys, 2016

Syysloma😄

Hei kaikki ihanat😄 Vihdoin endin tänne kirjoittelemaan! Kesä meni hurjasti töitä tehdessä ja sehän vasta onkin kivaa! Sitä olen toivonut ja asiakkaita on todella riittänyt joka päivälle! pienen loman pidin juhannusviikolla. Nyt onkin sitten tultu elämässä siihen vaiheeseen kun töihin meno ei enää harmita loman jälkeen! kesä painottuikin ayurvedahierontoihin ja nyt syksyllä huomaa miten ihmiset tarvitsevat lisäenergiaa. Niimpä energiahoidot on nyt välillä ykkösenä! Pari koulutusjaksoa ayurvedasta kesän aikana tuli käytyä. Myös kundaliinireikimaster tuli suoritettua sekä siitä vielä jatkoakin. Haaveilen kovasti että saisin valmiiksi koulutusmateriaalia jotta ensi vuoden puolella voisin lähteä näitä opettamaan! Enkelirentoutusohjaajaksi tässä aloin opiskelemaan myös. Hieno koulutus taas ja sopii kuin nenä päähän minun ajatusmaailmaan ja liikeideaan. Loppuvuonna sitten katsotaan mitä siitä seuraa! 

Paljon ihania teemailtoja on ollut, aarrekarttaa, meditaatioita, atlantisiltaa ja paljon on tulossa vielä loppuvuoden aikana. Seuraa itä facebooksivujeni Kautta! 

Minulla on ollut kunnia saada ihan mahtavan kauniita ja voimakkaalla energialla ladattuja koruja myyntiin! Nocturnal moon korut kyllä vievät mennessään! Kaksi raumalaista nuorta tekee niitä ja niissä näkyy että se energia tulee  sydämmestä! Jos kuljet liikkeen ohi niin poikkea ihmeessä katsomaan! Oma koru löytyy varmasti! 

Tässä tosiaan vietän lomaviikkoa ja itseäni latailen ja rentoudun mahdollisimman paljon. Jonkunsorttinen stressi on kyllä pinnalla, tänään tuli migreenisalamat pilaamaan päivän! Vieläkin on pää kipeä, mutta äsken sain energiaa gold reiki II muodossa joten ehkä tämä tästä helpottaa. Nyt jo nään sentään jotain! Kaikkein kivointa olisi kyllä jos olisi ollut mahdollisuus lähteä johonkin kauas, mutta menee tämä tässä kotosallakin. Eilen oli siivouspäivä ja pesin pari mattoakin! Nyt on kiva kun koti on siisti ja puhdas ja vielä puhtaat matotkin kunhan kuivuvat! 

Koko kesän olen kerännyt yrttejä ja kuivannut niitä. Tarkoitus olisi alkaa tekemään myös yrttinyyttihierontaa kunhan saan kaikki tarvittavat jutut sitä varten. Ihanalta ystävältä sain rohtoraunioyrttiä jota sitten keittelin kattilakaupalla. Eipä silti, se on kuin pinaattia, ensin sitä on koko maailma täynnä ja lopulta pieni vetelä kasa. Voipa olla että kilautan hänelle uudelleen ja käyn noukkimassa vielä hiukan lisää. Hieronta tuntuu ihan taivaalliselta! Lämpimällä nyytillä ensin taputellaan, sitten sivellään ja viimeiseksi hierotaan käsillä. Poistaa ihanasti kipuja ja lihasjäykkyyttä ja laittaa ylimääräiset nesteet liikkeelle tosi tehokkaasti! 

Kotiakin on tullut vähän tyhjennettyä turhasta... Kirppiksellä on loosi muutaman viikon ja tehotyhjennys kaapeista jatkuu. Miten sitä ihminen kerääkin kaikkea ihmeellistä nurkkiinsa? Oikein naurattaa kun tuolla tutkii laatikoita! Vanhoja täysin tarpeettomia tavaroita jo hankittaessa! Nyt lähtee! Miniä innoittaa kovasti tähän, sain lainaksi Kon Mari-kirjan jota on tullut lueskeltua tuossa aina joutessa. Vaikka tosiasiassa ei siihen mitään kirjan oppeja tarvita kun roinaa hävittää... Pois vaan ja loput kaatikselle mitkä ei kenellekkään kelpaa. Yksinkertaista! 

Nyt menenkin tästä keittämään kahvia. Liekö kauhean hyvä juttu migreenin jälkeen, mutta haluan kumminkin kupin kahvia ja ihania suklaakeksejä! 

Oikein ihanaa syyskuun loppua ja ollaan yhteyksissä! Tulkaa moikkaamaan kun kuljette ohi! ❤️