13. kesä, 2016

Ayurvedakuulumisia

Olin lauantaina ayurvedalääkärin seurantakäynnillä! Näytti ihan hyvältä kaikki. Pitta ja kapha on molemmat laskeneet. Rytmihäiriöt poissa, painokin pudonnut nelisen kiloa! Vähän kyllä on viimeaikoina mennyt ohi suositusten kun ei vaan ole ollut aikaa keskittyä ja etenkään tehdä sitä oikeaa ruokaa joka päivälle. On mennyt paljolti salaatin ja ruisleivän (!) kanssa päivät. Sainkin neuvoksi nyt välttää tuota ruisleipää, porkkanaa ja tomaattia edelleen... Tuli taas semmoinen innostus kun kävin tuolla. Ja painonpudotukseen pyysin ohjeita ja sain! Nyt sitten Khichadia kokkailin ison satsin ja sitä tässä alan juuri pian syömään. Siinä on basmatiriisiä, mungpapuja, gheetä, kurkumaa, kuminaa ja suolaa ja mustapippuria😄

Ensi viikonloppuna sitten taas ihana ayurvedakoulutus! Nyt vuorossa kehon etupuoli. Sitten voinkin lisätä tarjontaan koko kehon hieronnan! Ai että mikä ihana rentouttava paketti! Ja ihana nähdä taas muita saman koulutuksen ihmisiä ja saada mahtava tietopaketti taas pureskeltavaksi! Minulla on iso vihko johon olen kirjoitellut kaikkea tuolla koulutuksessa ja kirjoista noukittua. Vielä teen asiakkaillekkin kroppatyyppiohjeita kun saan aikaiseksi. 

Tänään sain vihdoin uuden pöydän vitamiinituotteille! Nyt ovat paremmin esillä! Muistakaa hakea piristystä jaterveyttä tukevia Arctic Nutrition tuotteita täältä minulta! D-vitamiinia on runsaasti, muitakin löytyy kyllä! 

Eipä muuta tällä kertaa! Tulkaa ihaniin hoitoihin ja muutenkin voi tulla moikkaamaan aina kun ovi on auki! Nähdään❤️