8. kesä, 2016

Kesätöitä

Ihana olla tässä omassa paikassa töissä! Kyllä sitten tulikin oltua kotona puolitoista vuotta! Mukavasti on lähtenyt liikkeelle kaikki ja viime viikko olikin aikamoista haipakkaa! Ayurveda kiinnostaa monia ja selkähierontaa olen tehnyt todella monta! Ja parasta on palaute! Niin odotan että voin tehdä koko krkopan hieronnan! Juhannuksen jälkeen voit jo varata aikaa siihen ihanaan rentouttavaan koko kehon hierontaan! Lähden taas pian Frantsilaan saamaan lisää oppia ja kertausta ayurvedasta! Ruokavalio kiinnostaa eniten, toivottavasti taas uusia vinkkejä siihen ja myös sitten asiakkaille! 

Lauantaina lähden itse taas ayurvedalääkärin seurantakäynnille. On tässä mennyt vähän sekaisin kaikki ruokavaliot ja aikataulut mutta eiköhän tämä tästä tasaannu ja pääsee taas kiinni rytmistä. Kesähän on pitta-aikaa jolloin olisi hyvä noudattaa aika tarkastikkin pittavaliota. No, varmasti lauantaina taas tulee uutta tsemppiä ja vinkkiä siihenkin. Mennään Turkuun ja ajateltiin siinä sitten käväistä vaikka Ikeassa matkalla. Muutamia hankintoja olisi listalla. Kiva päivä tulossa!

Saatiin inspiraatio viime lauantaina ja pestiin terassi ja eturappuset siitepölystä. Kyllä oli keltaisenaan. Kukkia laitoin ja nyt koko piha näyttää mukavalta. Yksi puu piti kaataa pihalta ja siitä jätettiin parimetrinen runko ja siinä on nyt kukkapurkkeja. Pinterestistä mallia! Kesken on vielä, mutama purkki pitää lisätä, mutta kivalta näyttää jo! Pihatalkoita suunniteltiin tässä joku viikonloppu. Paljon hommaa ja porukassa se käy paremmin ja nopeammin. Sitten sauna ja grilli kuumaksi. Ihana jo ajatusasteellakin! Ja jos vaikka ikkunat tulisi pestyä siinä samalla... Käsi nousee jo niin että sekin sujuu. Viime vuonna se jäikin tekemättä. Onneksi asutaan täällä perällä ettei ole niin paljon ohikulkijoita! 

Sitten pieni mainospläjäys... Otin noita Arctic Nutrition vitamiinituotteitakin myyntiin. Ne on kyllä hyviä ja luonnillisia. Ei mitään synteettistä ja ihan hyvä makuisiakin! Multa saa niitä täältä liikkeestä hakea ja suosittelen kokeilemaan! Ainakin tuo D-vitamiini olisi jokaisen kokeiltava! Itte tykkään kovasti ja syön joka päivä! Ja Elixir! Siitä saa virtaa kintaisiin ja jos aamulla nouseminen on vaikeaa ja herääminen kestää puoleenpäivään niin tuikka Elixiriä niin johan jaksaa.

Sitten kun olette kyykkineet pihalla selkänne jumiin niin tulkaa kokeilemaan tuota ayurveda selkähierontaa! Ihan mahtava ja hoitaa selkärankaa ja niveliä. Päästä varpaisiin ja sormenpäihin asti hieronta kestää noin reilun tunnin ja on kyllä kokeilemisen arvoinen! Ja minulta saa myös ostaa Frantsilan hoitoöljyjä. Etenkin Kipuöljy on ihan mahtava tuttavuus! Sitä mukaan saunaan ja lämmössä vaikutus vahvistuu ja kyllä helpottaa! Kokeiltu on ja myös mies on samaa mieltä. Silloin sen täytyy olla hyvää ja tehokasta!

Tämä päivä olikin hiljaisempi joten olen lueskellut Paranemisen avain-kirjaa ja tätä blogia kirjoitellut. Tämä on nyt kolmas kerta. Nipa kävi välillä kurkkaamassa konetta ja nyt vain toivon että kun painan tallennusnappulaa niin kaikki menee niinkuin pitää. Tässä on joku nyt kummallista kun ei onnistu millään laitteella tallennukset. Sain kyllä viestiä että tarkoituksella... Mutta silti olisi kiva saada teillekkin kuulumisia! 

Nyt alan valmistelemaan seuraavaa hoitoa. Kristallit on viritetty ja ladattu valmiiksi. Juu, kristallihoito tulossa! Ihanaa kesäpäivää ja nauttikaa auringosta! Ja toivottavasti nään teitä täällä liikkeessä! Saa tulla moikkailemaan kun kuljette ohi. Jos väliovi on auki, silloin voi aina tulla! Nähdään!