10. helmi, 2016

Ihanaa ystävänpäivää ❤️

Ystävänpäivähalaukset kaikille! Ystävät ovat niin tärkeitä! Ja on aika hienoa huomata sekin että vaikka ei olla paljonkaan yhteyksissä, niin ne aidosti ystävät säilyvät aina mukana. Ja uusia tulee jos on tarkoitus! Minulle on tässä alkuvuodesta nyt tullut kolme uutta ystävää joiden kanssa tiedän että yhteydenpito jatkuu. Muutenkin on tässä meneillään aikamoisia muutoksia joten ystävien tsemppi tulee olemaan kullanarvoista! 

Nyt mennään... Ja vauhdilla! Kaikki on oikeastaan alkanut tätä kohti menemään jo vuonna 2012... Silloin elämässä kävi isoja myllerryksiä ja aloitin tämän tien tästä jo hiukan haaveillenkin.  Kaikkea onkin tässä matkan varrella sattunut mutta niinkuin olen sanonut, en olisi tullut tähän vain jäädäkseni tähän! 

Nyt aloitin siis reippaana yrittäjäkoulutuksen. On kyllä paljon asiaa ja selventänyt ihan hurjasti kaikkea. Meinasin että käyn nyt tämän ja katson sitten mikä fiiliis ja olisko mahdollista miettiä sitä omaa pikkuhiljaa... Sitten äkkiä viime viikolla minulle tuotiin mahdollisuus omaan liikehuoneistoon! Ja juuri sellaiseen kuin olin toivonut ja jollainen minun on kerrottu jossain vaiheessa saavan. Ihan mieletöntä! Jännittää niin että vatsaa vääntää! Ja nythän kaikki asiat sitten järjestyvät ja pääsen aloittamaan keväällä ihan uudessa paikassa ja uusilla eväillä. Mahdollisuuksien lista kasvaa. Tekemislista pitenee samaa tahtia! Välillä hirvittää ja sitten taas on fiilikset korkealla ja luottamus siihen että kaikki järjestyy! Enkelit ovat tässä vahvastimukana, sen tiedän ja tunnen. He ovat tähän suuntaan minua ohjanneet jo kauan, joten ohjaavat kyllä perille asti ja vielä sen jälkeenkin! 

Huomenna sukellankin sitten Ayurvedan maailmaan! Sehän on omanlaisensa filosofia niinkuin yksi opettajista sanoi.  Hienoa oppia taas hoitoja lisää ja etenkin se kaikki mu mikä siihen liittyy kiinnostaa oikeastaan vielä enemmän! Ja meinaan ottaa nyt itse sen kokonaisvaltaisesti käyttöön. Tiedän että nyt on sille oikea hetki!

Aloitin tässä pari viikkoa sitten myös Kundaliinireikin. Siinäpä onkin sitten hurjan voimakas energia! Vihkimyksen aikana nilkoissa asti pyöri ja kädet kuin liekeissä! Tätä nyt joka päivä harjoittelen, Neljä tasoa, ensimmäinen alkaa olla pulkassa😄 

Meillä on täällä iso koirakuume! Eilenkin istuttiin taas ja tutkittiin kaikkia erilaisia ihanuuksia! Saattaa olla että sellainen karvapallo tuohon ilmestyy jossain vaiheessa! Minä haluaisin pienen koirulin ja Murunen vähän isomman! Ehkä päädymme kompromissiin! Jos minä haluan Pomerianin ja hän ehkä Malamuutin niin olisikohan siinä kohtaa Pomsky se kompromissi? Onneksi meillä on aina kuumetta lieventämässä Mauno❤️ Nytkin saadaan Mauno meille viikonlopuksi! 

Mutta nyt läksyjen kimppuun! Niitä riittää ja kauheita laskuja! Ehkä tästä selviän kuitenkin😄 Rakkautta ja enkeleitä ja ihanaa ystävänpäivää ihan jokaiselle💜