21. tammi, 2016

Teksti

Jollain tavalla on energiat olleet hakusessa pidemmän aikaa. Tai olisiko joitain muutoksia ilmassa ja sen takia ei oikein nyt saa mitään aikaiseksi? Ehkä se aina laittaa miettimään kun vuosi vaihtuu, mitä kaikkea onkaan kerääntynyt mukaan viime vuodelta! Muutoksia oli minulle varattu aikalailla... Työkuvioiden muuttuminen, toipumista ja kuntouttamista, joka muuten jatkuu edelleen! Ihanaa enkelityötä ja hoitoja ja meditaatioita, enkeli-iltoja ja vaikka mitä! Siis kaikkea uutta ja ihmeellistä ja sellaista mitä en kaikesta huolimatta olisi arvannut tapahtuvaksi. Mutta niin positiivista kaikki! Mitähän mukavaa tämä vuosi tuokaan tullessaan...? 

Pakkaset on jatkuneet nyt ihan liian kauan! Jatkuva vilu ja kylmyys saa ihon korpuksi ja hiukset sähköttyy. Ritinä käy kun harjaa hiuksia! Olenkin valopää jos tulee sähkökatkos, jotain positiivista siinäkin😄 Niin kyllä asun väärällä puolella maapalloa! Siellä lämpimässä, Havajilla, olisin paljon enemmän kotonani! Vaikka löysinkin kyllä tässä eräänä päivänä netistä artikkelin jossa kerrottiin varpaiden mallin ja muodon kertovan mistä on alunperin kotoisin! Mun varpaat on Egyptistä! Olisikohan tässä nyt selitys siihen miksi olen ollut aina ihan hurahtanut faaraoihin ja pyramideihin? Juu, kaikki olen lukenut Tutankhamonista ja Nefertitistä ja pyramidien ihmeistä ja arkeologisista kaivauksista siellä! Joskus pienenä haaveilin että minusta olisi tullut arkeologi ja pääsisin sitten tutkimaan lisää. Olin varmaan n 12- vuotias kun täällä Raumalla oli muutama luento faaraoista ja pyramideista ja balsamoinnista ym. Minä siellä istuin terävänä ja kuuntelin joka sanan. Sain kaverinkin mukaan kun olin arka enkä uskaltanut mennä yksin, mutta häneen ei tehnyt lainkaan vaikutusta tuo aihepiiri. Minä taas siitä paikasta marssin kirjastoon ja kannoin kotiin kirjoja toisen perään ja tutkin kaikkea mahdollista! Eli saattaapa hyvin olla että jossain elämässä olenkin ollut egyptiläinen( prinsessa ehkä😂), 

Huomenna menen haastatteluun yrittäjäkoulutusta varten. Saa nähdä miten käy! Siinäkin on asia jota en olisi arvanut tapahtuvan. Minustako yrittäjä! No, ideoita mulla ainakin on roppakaupalla, saa nähdä natsaako haastattelijan kanssa. Niin kiva olisi toteuttaa kaikkea. Olenkin saanut paljon viestejä mihin kaikkeen kannattaisi energiansa suunnata. Ja niinkin hassu asia kuin kirjan kirjoittaminen! En tiedä vielä aiheesta enkä mistään kertoa teille, mutta kuka tietää, ehkä joku päivä minusta kuoriutuukin kirjailija😳 

Olen tässä pikkuhiljaa tutustunut nettipeliurheiluun. Se vasta onkin jännää. Ja ihan oikeaa urheilua. Treenit ja kaikki. On se kyllä hienoa että sen kaiken koneella vietetyn ajan jälkeen siitä on oikeasti tulossa ihan mahtava juttu. Lauantaina viedään tämä meidän urheilija Poriin. Siitä se sitten lähtee! Ensi viikolla juhlitaan 18-vuotis päivää ja pian on ajokortti taskussa. Sitten minulla onkin vain aikuisia... Tai onhan ne lapsia silti äidille aina vaikka ikää olisi kuinka❤️

Mitäs te lupasitte uutena vuotena? Minä taas kerran lupasin syödä terveellisesti ( tai yleensäkin syödä), lisätä liikuntaa ja meditointia ja lupasin jumpata joka aamu😳 Sain tässä jumppaohjeita ja puhdistuskuurin ohjeet, mutta kun ei nyt pysty! Jumpata koitin juu, mutta viholliseni olkapää ei tykännyt siitä yhtään. Siinä on lyllä mukana aloittelevan rapakuntoisen jumpparin vaihtoehdot, joten ehkä tässä jonain päivänä tartun niihin ja sitten taas aloitan. Todennäköisesti maanantaina. Maanantai on aina hyvä päivä kaikkeen aloittamiseen.

Vielä kirjoittelen siitä kuinka minusta on ihan mahtavaa että elämään tupsahtaa uusia ihmisiä. Jokin suurempi asia on takana jos ulkomailta asti soittaa henkilö ja siinä jutellessa tuntuu tutulta ja alkaa ystävyys siitä paikasta. Näin kävi ja ei voi kun olla kiitollinen miten enkelit saattavat oikeita ihmisiä toistensa elämään! 

Tänään menen sitten tutustumaan paremmin iholle laitettaviin wrappeihin. On ihan mielenkiintoista! Sain kyllä kokeiltavaksi sellaisen tässä pari viikkoa sitten. Olin kyllä hassun näköinen tunnin verran kun se tossa naamalla oli, mutta iho tuntui hyvältä sen jälkeen. Mutta ei musta nyt ihan prinsessaa tullut vaikka melkein luvattiin! Ehkä tämä naama kaipaa muutaman kuurina ennenkuin niin tapahtuu...  Mutta kaikkea kannattaa aina kokeilla! 

Ihanaa talvipäivää sinulle ja kiitos kun jaksoit lukea kuulumiset! Muistakaa tulla katsomaan uutta hienoa Hyvinvoinnin Walimoa joka on nyt auki teitä varten! Ja myös varaamaan aikoja reikihoitoon ja paljon muuhun mitä sieltä löytyy! 

Enkeleitä❤️