26. loka, 2015

Päivän positiivisuuspläjäys 😂

Tänään ajattelin olla positiivisella mielellä ja koittaa sitä saada tarttumaan muihinkin! Jotenkin on välillä niin maissa ja negatiivisuus tuuppaa kun asiat ei järjesty niinkuin pitäisi! Tänään, nyt juuri kun tätä kirjoitan, päätin että nyt ei anneta periksi. Tänään saan paperiasiat eteenpäin ja se on hyvä. Huonoa on vain se että tulostimesta irtosi joku hihna kun vaihdoin värikasetteja! oikein värillisenkin hommasin pitkästä aikaa. Ajattelin jos vaikka tulostaisi jotain hienoja enkelinsiipikuvioita ja niistä sitte jouluaskartelua tai jotain semmosta. Kun joulu on ihan just. Niin paljon rakkaita joita olisi kivamuistaa jotenkin. Varmaan mennään matalalla profiililla tänäkin jouluna. Nyt sentään saan itte jotain tehtyä, viime jouluna käsi oli paketissa. Olenkin jo vähän tutkaillut joko voisi laittaa vähän valoja pimeyttä piristämään! Ja kynttilöitä kuluu! Olisi kiva pukea koti jouluun jo tarpeeksi aikaisin kun tykkään joulusta ihan hirveesti. Mies ei ole kyllä yhtään mukana tässä... 

Sain ihanan tuliaisen kun Mauno oli meillä hoidossa nuorenparin ollessa Roomassa. Kuvassa olevan enkelin! Mauno on niin ihana ja oli kovasti mun kaveria koko ajan. Yhdessä käytiin lenkillä ja löydettiinkin vähän eri reittejä. Eilen oli jo niin ikävä kotiin että ei hänelle ruoka maistunut.  Kyllä koira vaistoaa milloin tullaan hakemaan😄 Ja voi sitä hännänheilutusta kun 'iskä ja äIti' tuli! 

Enkeli-ilta sujui paremmin kuin olin kuvitellutkaan! Hieno porukka ja mikä energia! On hienoa että minulla on mahdollisuus tehdä tällaista työtä! Aika huikea matka on ollut viimeiset kolme vuotta! Nyt on melkein päivälleen kolme vuotta kun sain ensimmäisen Reiki kurssin käytyä! Ja mitä kaikkea onkaan sen jälkeen elämään tullut! Ihan kaikki on mennyt uusiksi! Elämän kaikki perusasiat, rakkaus, koti, työ... Ja millä tavalla! Niin ihania ihmisiä on tarttunut mukaan matkan varrella! Kun avaa sydämmensä ottamaan vastaan niin annetaan roppakaupalla! Kiitos, kiitos, kiitos💜 

Torstaina on ensimmäinen Chakrojen puhdistusmeditaatio. Hienoa kun on jo ilmottautuneita mukaan! Vielä mahtuu, ja jos ei tällä kertaa niin kahden viikon päästä uudelleen. Joka toinen torstai on siis luvassa mielen ja kropan tasapainotusta. Chakrat vaikuttaa niin paljon hyvinvointiin ettäniistä kannattaa pitää hyvää huolta. Ole tarkkana siis ja seuraa ilmoittelua facebookissa Että pääset mukaan! 

Nyt lähdenkin tästä asioita hoitelemaan! Tänään vielä luvassa kaukoreikin vastaanottaminen ja tulkintoja. Huomenna sitten pääsenkin hoitamaan taas! 

Ihanaa ja positiivista viikkoa sinulle ❤️😇