17. loka, 2015

Enkelijumalatarillan tunnelmia

Eilen oli niin ihana ilta että en muista milloin viimeksi olisin saanut niin paljon iloa ja sydämmen valoa yhdellä kertaa! Olin ystäväni kanssa Kirsi Rannon Enkelijumalatarillassa. Ja mikä oli vielä ihmeellistä, se pidettiin Enkelitulkitsijakoulutuksesta tutun ihmisen kotona! Aika huikea yhteensattuma! En tiedä mitä odotin illalta mutta se ylittyi kyllä 500%. Kirsin korttitulkinnat menivät kyllä ihan nappiin! Samoin ystävälleni! Kyyneleet nousi silmään ja siinä vain tiesi että kaikki menee juuri niinkuin pitää. On se niin hienoa! Sain paljon rohkeutta ja luottamusta omaan itseeni ja naiseuteeni. Mehän ollaan kaikki ihania naisia, jumalattaria, se pitää vaan ittelleen tehdä selväksi! Pitää opetella hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on, sillä jokainen on ainutkertaisen ihana ja sellainen kuin pitää. Myös Äiti Amma alkaa tulemaan entistä vahvemmin tietoisuuteen. Nythän hän tulee suomeen kuun lopussa. Vielä joku kerta lähden häntä tapaamaan, mutta nyt se on taloudellisesti mahdotonta tällä kertaa. Onhan silti vielä aikaa, joten olenkin heittänyt toiveita taloudellisen tilanteen kohenemisesta tuonne ylös universumiin💜 Kiitos,kiitos,kiitos!

Työt on alkaneet  ihan mukavasti! Enemmänkin kyllä ehtisi, joten nyt ihan kaikki, jotka haluavat ihanan rentoushetken ja hoitavaa energiaa, kannattaa tulla kokeilemaan. Reiki helpottaa niin montaa asiaa, ei tarvitse olla mitään kipuja ja kremppaa vaan ihan hyvänolon takia Jo kannattaa kokeilla. Nyt varsinkin kun tulee taas pimeät ajat niin tuntuu että energiaa tarvitsee paljon enemmän kuin kesällä. 

Tässä samalla tekstailen miniän kanssa. Ihanaa kun hän oli löytänyt höyheniä aamulla! Muistakaa että niitä höyheniä ihan oikeasti lähetetään meille merkiksi. Hänelle merkki on ihan selvä! Aika hurjan ihana juttu, sillä enkelit kyllä tietävät ja ohjaavat oikeaan suuntaan. Ja hänellä suunta onkin vain ylöspäin❤️

Tuon kuvan löysin taas jostain ja siinä onkin hieno kranssi. Tuosta tuli mieleen minun askarteluhetkeni😂 Pinterestissä näin hienon lasipurkin joka oli päällystetty vaahteranlehdillä. No, niitähän meillä riittää joten olenkin noukkinut kauniimmat lehtien väliin prässääntymään. No, sitten valitsin ison purkin ja aattelin että lakka kuin lakka... Meillä oli venelakkaa jäljellä joten ei kun hommiin! Eipä se sitten ihan niin vaan onnistunutkaan... Lehdet ei pysyneet millään ja olin ranteisiin saakka lakassa mutta kehdet vaan tykkäsivät irrota... Tuolla se purkki nyt on terassilla törröttävine lehtineen. Se varmaan löytää tiensä portinpielen roskikseen... Purkki on pilalla siitä venelakasta ja lehtiä jotka ovat jostain nurkasta kiinni, ei saa kyllä irti! En muista milloin viimeksi olen pessyt kädet kynsilakanpoistoaineella😂 Tämä vinkkinä, sillä lakka irtoaa mukavasti jos olette joskus samassa tilanteessa askartelujenne jälkeen! Niin haaveilin oikein muutamasta purkista tuossa ulkona... En kyllä taida luovuttaa vielä, lasipurkkeja ja varsinkin vaahteranlehtiä riittää! 

Nyt ajattelin tänään tutkia noita monia enkelikorttipakkojani oikein kunnolla. On ollut sen verran haipakkaa että ne ovat jääneet tuohon hyllyyn ihan omiin oloihinsa! Eilen illassa oli kyllä kaksi pakkaa jotka kolahtivat ihan hurjasti. Ainakin toisen niistä meinaan hankkia pikimmin. Joskus käy niin kun jonkun pakan hommaa että se ei resonoi ollenkaan... Minulla on pari sellaista. Mutta kyllä ne löytävät kodin jostain muualta! 

Huomenna onkin sitten minun ensimmäinen enkeli-iltani! Hurjasti jännittää, mutta eilen sain niin ihanaa tukea että kaikki menee hienosti! Ja meneehän se kun on enkelit ja muut valonauttajat mukana! 

Ihanaa viikonloppua teille ihan jokaiselle💜