21. syys, 2015

Enkeli-iltoja ja deeksaa

Kamala kun aika menee äkkiä! Justiin oli heinäkuun loppu ja nyt onkin jo sitten käsillä syyskuun viimeiset päivät. Ja viimeiset päivät mun leipurinammatissa. Voi hurja. Ja mikäs musta sitten tulee... Energiahoitaja? Nimike sinänsa on ihan sama, pääasia on että voin alkaa tekemään tätä ihanaa työtä josta olen haaveillut! 

Nyt sitten tulevat kuvioihin ne enkeli-illat joista jo muutama kuukausi sitten laitoin toivetta universumiin! Ihan hurjan hienoa päästä kertomaan teille enkeleistä ja paljon muustakin siinä samalla! Kovasti ajatustyötä ja lukemista ja asioiden kertausta ja kirjoittamista on jo tullut tehtyä, eli illan runko on valmis! Jännittää ihan törkeesti, mutta tiedän että kaikki menee hyvin, mulla on kumminkin hieno joukko enkeleitä mukana tässä touhussa! Kaikkein tärkein tässä on kuitenkin Hanna jonka ansiosta tämä kaikki on toteutumassa! On jotenkin kunnia-asia tehdä tämä työ niin hyvin kuin vaan voin! Ja siinä toivon kyllä teidänkin apua. Siis kaikki jotka tätä nyt luette ja vain on mahdollista niin tulkaa hoitoihin ja enkeli-iltoihin ja pyytäkää myös ystävät mukaan! Kannattaa! Olemme saaneet hienon väliaikaisen hoitolan Satamakatu 15. Nytpä jäänkin sitten odottelemaan kyselyjä ja ilmottautumisia! On myös selvää että enkelitulkinnat jatkuvat! Olen saanut niitä tehdä paljon, ja olen kyllä niin iloinen palautteista joita olen saanut! Kiitos teille kaikille, on aina ihana kun voin enkeleiden kanssa tuoda apua ja iloa elämään niille jotka sitä kaipaavat! Voipi olla että myös fyysiseen hyvinvointiin löytyy pian vinkkejä... Tässä vielä hiukan kesken mutta varmaan tällä tai ensi viikolla varmistuu... Olkaa kuulolla, ilmoittelen sitten tarkemmin! 

Löysin tuon kuvan jostain nettisivulta,  en muista mistä... Se kuvaa hyvin sitä tunnetta kun sain tänään Deekshaa ensimmäisen kerran! Oli kuin valo olisi tullut ylhäältä kruunuchakrasta ja valunut pitkin päätä. Jännä painontunne ja kuin panta otsalla hetken. Olipa hieno hetki! Tätä pitää kyllä itsekkin harjoitella. On niin paljon kaikkea mitä haluaa oppia! Minulla on nyt ensi vuodeksi alkamassa kaksi koulutusta! Olen niistä niin innoissani! Reikimasteriksi vihdoin kun opettajalla löytyy aloitushetki ja sitten se myös monen vuoden mielenkiinnon kohde eli Ayurveda! Voi jestas kun hienoja asioita!Ayurvedahan perustuu vanhaan Intialaiseen lääketieteeseen, joten aika ison asian äärellä ollan! Kiitos kiitos kiitos! 

Olipa ihanaa viikonloppuna kun sain pikkutytöt yökylään! Luulin että jäävät Teuvalle lopullisesti niin lahjoitin kaikki tavarat ja kynät ja semmoset kun muutettiin! Mutta kyllä lapsen mielikuvitus on ihan verraton. Talouspaperirullasta saatiin hienot prinsessat kahdella tussilla, muutamalla tarralla ja teipillä! Ja monet ehkä jo ovatkin lukeneet että myös jääpalalla voi piirtää talouspaperiin hienoja kuvioita! Puistossakin käytiin, jopa kahdessa ja oli niin herkkua syödä hiekkakakkuja pitkästä aikaa! 

Myös puikot ovat viuhuneet tässä viimeaikoina. Paljon on syntymäpäiviä tässä ennen joulua ja sitten on se joulu ja on ihana tehdä jotain itse jokaiselle! Välillä kyllä tuntuu että ei millään ehdi... Monta lasta, lastenlapsia, miniöitä, vävypoika ja ystävät ja tietysti rakas Murunen. Onneksi noita lankoja löytyy joka lähtöön! Olenkin nyt tässä olkapään kunnon mukaan tehnyt enemmän ja vähemmän kaikkea vuoden aikana. tavallaan sekin on ollut jumppaa sille. Nyt kun joogassakin teen tuntojen mukaan liikkeet niin huomaa että kyllä se vie aikaa ennenkuin aurinkotervehdyksiä teen! Vähemmän urheaa soturia tässä ollaan vielä, mutta pikkuhiljaa! Kun pääsen joskus käsien avulla lattialta ylös niin on saavutus! Nyt Se homma on vielä hassua kömpimistä  kun käsi ei anna ottaa vastaan mutta ylös olen päässyt! On jooga vaan niin hienoa kaikin puolin ja tutun opettajan kanssa kaikki käy ilman paineita! 

Nyt alankin sitten viettämään iltaa kera Emmerdalen ja sukkapuikkojen! Kahvi tuoksuu, joten taidan hakea kupillisen! Ihanaa syyskuun loppua teille kaikille ja nautitaan lämpimästä kelistä jota onkin luvattu! Enkeleitä teille kaikille ja nähdään sitten lokakuun puolella enkeli-illoissa ja hoitohetkissä!