1. syys, 2015

Syyskuu 🍁

Kylläpä aika menee äkkiä! Huomasin etten ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään kuulumisia... Nyt onkin sitten syyskuu! Mulle syksy on aina kaiken uuden aikaa. Varmaan monelle muullekkin kun koulut alkaa ja harrastukset. Jotenkin syksy on vähän niinkuin maanantai jolloin on aina hyvä aloittaa kaikkea, kuntoilu, laihduttaminen, siivoaminen... Kaikki voi aina siirtää maanantaihin😄Syksyllä kuin valmistaudutaan pitkään pimeään talveen! Ja voi että minulla ainakin on tulossa niin hieno syksy ja kaikki siitä eteenpäin! Uusi työ alkaa tässä syksyn mittaan pikkuhiljaa. Se onkin vaatinut paljon ajatustyötä ja muistiinpanoja ideoista.  Työkalujakin pitäisi vielä hommata😄 Minun työkalut ovat siis kristallit ja kortit yms. Kortteja jo hommasinkin lisää neljä pakkaa joten nyt alkaa se puoli olemaan kunnossa. Lisäksi ostin vielä ystävältäni Voimakortit! Siinä onkin aika upeat kortit, niitä olen tässä opiskellut ja tunnustellut. Niissä on tosi vahva energia ja hienot viestit! 

Olin eilen enkeli-illassa! Se aitous ja tunnelma mikä välittyi! Toivon että itse joskus kun alan enkeli-iltoja pitämään saisin sen saman aitouden ja rakkaudentunteen välittymään! Koska tätä työtä tehdään sydämmestä ja aidosti. Kunhan saan illan rungon kasaan niit sitten vaan antaa mennä! Onneksi minulla on hienot taustajoukot, yhtiökumppani, ystävät, perhe ja tietysti enkelit. Kun enkelit ovat kerran tukena koko ajan niin kaikki menee takuulla hienosti! 

Ajattelin vähän puhua siitä miten kaukohoito toimii. Aloitin facebookryhmälleni joka kuun viimeinen sunnuntai reiki-kaukohoidon. Nyt sain paljon kiitosviestejä mutta myös monta jossa kerrottiin että ei mitään tapahtunut. Olemme kaikki erilaisia. Joku kokee hoidon ihan konkreettisesti siinä kohtaa ja tosiaan monet eivät tunne mitään. Muistan kun sain ensimmäisen kerran itse reikihoitoa kaukohoitona. En tiennyt siitä mitään. Reikiopettajallani on tapana laittaa kaukoreikiä tulevalle ryhmälleen. Tämän kuulin vasta kurssipäivänä. Kolme vuotta sitten kun takana oli tiukka alkuvuosi, kaamea ihmissuhde ja sairaalassa viikko munuaistulehduksen takia ja sitten lopulta erotilanne kesällä. Olin kuin jyrän alle jäänyt. Aina kun tulin töistä, nukuin vähintään kaksi tuntia että jaksoin jotain edes. Olin siinä ilmottautunut reikikurssille. Pari viikkoa ennen kurssia olikin äkkiäniin että en enää tarvinnutkaan tuota nukkumista ja ja itseni keräilyä sängynpohjalta. Ajattelin että ompas tämä nyt! Kurssi kun alkoi, opettaja kysyi oletteko huomanneet mitään muutosta viimeisen parin viikon aikana! Siloin hän kertoi lähettäneensä koko ryhmälle kaukoreikiä Pari viikkoa ennen kurssin alkua! Kun osasin yhdistää tämän muuttuneeseen ja piristyneeseen olemukseen, tunne oli ihan mahtava! Ei siis pidä odottaa mitään ihmeellisen järisyttävää kokemusta! Pienet asiat kuten juuri piristyminen, ajatusten kirkastuminen, ehkä kolotusten väheneminen tai mikä vaan pienikin asia on merkkinä siitä että reiki auttaa. Siinä onkin ihanaa se että se auttaa välillä niin ettei heti hoksaa! Moni asia aukeaa vasta jälkeenpäin! Ja se on niin hienoa kun reiki löytää pienetkin asiat meissä jotka kaipaavat parannusta! 

Huomenna alkaakin sitten jooga! Ai että olen odottanut sitä! Toki voisihan sitä kotonakin, mutta jotenkin se vaan lähtee sitten siitä kun pääsee kunnon ohjaukseen! Onkin ollut muutama kuukausi väliä. Itseasiassa melkein vuosi kun olen vaan potenut tota olkapäätä ja koittanut sen kivun kanssa oppia elämään. Ja olen oppinut ja nyt kun kaikki asiat alkaa järjestymään, uskon että siitä tulee vielä melkein hyvä.

Tämmöisiä kuulumisia tänään. Pian lehdet ruskaantuu ja pääsee pihahommiin haravoimaan! Meillä kun on tuo valtava vaahtera tossa niin sitäkin sitten riittää moneksi kertaa. Toivon teille kaikille ihanaa syksyä ja nauttikaa hämäristä illoista ja kynttilänvalosta! Niin minä ainakin meinaan! ❤️