11. elo, 2015

Graceland😄

Pihavarastomme valmistui tosi äkkiä! Siitäpä tuli vasta kiva mökki! Naapurinpappa tuumasi että ei sinne kannata mitään leikkuria laittaa vaan sänky! Nojoo... Ehkä kumminkin se ruohonleikkuri sinne tulee. Kunhan mahtuu... Ilman sitä leikkuriosaa😄 Matti laittoi siihen ikkunankin kun nyt jostain kumman syystä niitä ikkunoita löytyy joka lähtöön! Ja kun nyt on niin että se on Murusen ihan oma vaja niin onhan sitten niin että Ristikankaan Elviksellä pitää olla oma Graceland! Harjakaiset on pitämättä vielä, mutta sitä odotellessa😄 

Ollaan tässä ystäväni kanssa hoidettu reikillä toisiamme pari kertaa. Ai vitsi kun se on kyllä ihan ykkönen se reiki! Aika hauskaa kun tässä alkaa aina jonkinlainen puhdistuminen sisäisesti kun tuota reikiä saa. On vähän jäänyt vähemmälle tuo itsensähoitaminen (itsehoitoviikkoni on nyt kurahtanut kaksi kertaa, kyllä mä vielä sen toteutan...). Silloin joskus multa lähti ääni viikoiksi ja nyt on kyllä mielenkiintoista kun kaikki paikat särkee ja väsyttää ihan kamalasti. Välillä tulee hurjan energisiä hetkiä jolloin teen monta asiaa kerralla... Mutta tuo paikkojen särkeminen... Polvet, sormet, yleensäkin kaikki nivelet ja vatsa on kipeä. Tuntuu että nyt ottaa voimille tuo hoito, mutta siitä se voimaantuminen lähtee. Olen kyllä niin rapakunnossa muutenkin kun olen täs vaan ollut ja potenut tuota olkapäätä. Jännää tässä on että se tuntuu paljon paremmalta, kuin kipu olisi siirtynyt muualle😄 Nytpä on sitten aika ottaa ja painua lenkille ja kattoa mitä suuhunsa laittaa! Kunhan ensin saan lisää ihanaa reikienergiaa perjantaina! Olen kyllä niin harkinnut nyt ensivuoden puolella sitä Reikimastertutkintoa. Olisi se ihanaa saada vaikka opettaa ja vetää reikikurssejakin joku päivä! Mutta nyt ensin se Regressiokoulutus kunnialla loppuun! Se alkaakin loppukuusta! 

Nyt kun tuohon entisiin elämiin päästiin niin kylläpä on hauskaa kun kuulin että olen ollut noita! Ja mulla on ollut rumpu! Ja kuulemma mulla pitäisi olla nytkin rumpu! Olen varmaan kuitenkin ollut ihan kiltti noita👍 En halua edes ajatella että olisin ollu hirveä syylänenäinen noita-akka joka keittelee liemiä padassa ja taikoo ihmisiä sammakoiksi😄 No ei vaan, ihana kun selviää jotain tämmöstä, muutama pelkokin siinä samassa sai selityksen. 

Olen kova tyttö hamstraamaan kirjoja. Kun aina on joku mielenkiintoinen kirja ja asioita josta haluaa tietää kaiken. Nyt olenkin sitten hurahtanut Atlantikseen ja Lemuriaan. Niistä nyt ahmin tietoa ja piti yksi kirjakin tilata. Valtamerijaspis on myös ihan lempikristalli! Ja sehän on sieltä Lemurian ajoilta säilynyt. Sitä saa vain Madagaskarilta. Mutta tästä kerron sitten lisää joku toinen kerta. Nyt luen Kirsi Rannon kirjaa Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti. Paljon ajatuksia herää sitä lukiessa. Suosittelen! 

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Paitsi että hurahdin myös Etiopialaiseen luomukahviin. Kyllä on pehmeä maku, hivenen vadelmainen😄 Herkkuhetkiin ja aamukahvinakin maistuu kyllä. 

Nyt sukellan vesisateeseen ja otan teille kuvan pihamökistä! Ihanaa elokuuta ja aurinkoisia päiviä kaikille teille rakkaille❤️