1. elo, 2015

Unelmista ja niiden toteutumisesta 🌹

Elämässä on joskus asioita joita kuvittelee tapahtuvaksi ja toivookin kovasti! Myös sillä että asioilla on tapana järjestyä, jopa paremmin kuin ikinä olisi uskonutkaan! Tässähän on nyt meikäläiselle käynyt niin! Nyt alkaa näyttää siltä että minun unelmani tästä hoitotyön tekemisestä on toteutumassa mitä upeammalla tavalla! Hurjan tempun tein kun kävin irtisanomassa itseni! Jos joku olisi vuosi sitten sanonut minulle että näin käy, olisin varmaan pitänyt häntä kohtalaisen tärähtäneenä! Mutta tässä sen nyt näkee että unelmiin kannattaa luottaa ja kaikin keinoin manifestoida niitä tapahtuvaksi. Tässä kohtaa tuo Ho'oponopono todisti jälleen voimansa! Sitä tässä nyt pari viikkoa taas hoettuani ei voi kun ihmetellä miten se aina yllättää! Enempää en nyt tuosta työstäni tässä kerro. Palailen sitten kun kaikki on valmiina. Sanon kuitenkin että tässä on myös paljon enkeleitä mukana tässä jutussa! 

Muutakin kivaa on tässä tapahtunut. Ollaan haaveiltu semmoisesta huvimajasta joka olisi rakennettu vanhoista ikkunoista! Niitä sitten ollaan kissojen ja koirien kanssa metsästetty kuukausikaupalla. Vaan aina ne on jo menneet tai liian kalliita! Sittempä kävikin niin että tuttavani varastossa oli vain tiellä koko heidän talonsa vanhat ikkunat! Ja niitähän oli! Kaksi autollista ja kaksi peräkärryllistä ikkunoita odottaa tuolla meidän tallissa! Rakentaminen jää kyllä ensikesään, mutta ompahan talvi aikaa suunnitella! Tuo ikkunasatsi on kyllä ihan korvaamaton idealähde! Tuossa kodinhoitohuoneessa odottaakin jo yhdet ikkunanpokat kunnostamista vitriinikaapiksi! Pinterest on tässäkin aivan ykköspaikka ideoiden hakemiseen! Keittiön seinällä on jo yksi ikkuna odottamassa että saan sen valmiiksi. Enkelinsiivet tietenkin ja sitten tuo Ho'oponoponon lauseet, tottakai! Ja viimeiseen ruutuun joskus miniältä saatu sydän! Hylly siihen onkin jo ruuvattu ja vihdoin pieni polkupyörätuikkuteline löysi paikkansa. Se onkin odottanut sitä vuosikausia! 

Oli taas ihanaa kun Tonza oli lasten kanssa viime viikon täällä! Miki  on niin iso poika ja Fiona ihana pikkuinen tyttö joka hurmasi kyllä mummin ihan kokonaan! Ja niin ihanat kiharat! Ja jo tultiin ihan kavereiksi, vaikka huomasi selvästi kenen tyttö hän on! Iskä on ihan ykkönen ja Piiu😄 (Viiru).

Ja vielä toteutuneita haaveita... Nipan perhe muutti eilen takaisin Raumalle! Aivan ihana saada heidät tänne! Ja pikkutytöt ja miniä! Mulla on kyllä niin ihanat miniät että ei voisi parempia toivoa! Kaikki kolme! Unohtamatta yhtä vävypoikaa joka kunnostautuu hienosti  armeijassa! 

Pihamökkikin tuli sitten! Ja nopeasti! Niinhän se on että kun autotalli on nyt täynnä ikkunoita, niin pitäähän ruohonleikkurille olla talviasunto! Murunen sitä tuolla kokoaa ja huomaa että on ihan innoissaan siitä. Hienohan  siitä tulee! Ja on kyllä jo kauan suunniteltu sen hommaamista vaikka noita ikkunoita nyt ei oliskaan! 

Kiitos taas kun jaksoit lukea kuulumiset! Muistakaa unelmoida suuria! Se kannattaa! Saatat löytää äkkiä itsesi keskeltä unelmaasi💜