15. kesä, 2015

Lomareissulla☀️

Hei kaikki ihanat ystävät! Päätimme tuossa viimeviikon alussa äkkiseltään että lähdemme käymään lomareissulla Kemissä! Ei olla päästy vuoteen käymään kun on ollut kaikkea asunnonvaihdosta leikkaukseen ja remppaa sun muuta. Oli kiva lähteä välillä, kyllä se aina piristää kun käy jossain. Ja käytiinhän me tietysti ulkomailla asti (Haaparannassa) kun lähelle mentiin. Löydettiinkin kivat puutarhatuolit sieltä ja torkkupeitot ja semmosta muuta kaikkea ompahalpaa tuli ostettua. Vähän olin pettynyt kun Kemissähän on se iso Jalokivigalleria siellä rannassa... Aattelin että olisin muutaman kristallin sieltäkin hommannut, mutta ei siellä ollut just mitään ja nekin oli aika kalliita... Sitänäyttelyä ei käytyy kattomassa kun ollaan se jo nähty. Mutta kuitenkin, auto oli tupaten täynnä kun kotia kohti lähdettiin😄  Harmitti kun ei ehditty moikkaamaan Oulun sukulaisia mutta ens kerralla sitten!  Tulomatkalla koukattiin kyllä Teuvan kautta. Oli niin ihana nähdä Nipan perhe❤️ Anski ja Neela❤️ Voi kun ne oli kasvanut, Anski oli aika ujona mutta Neela höpötteli senkin edestä! 

Viime viikolla alkoi sitten uusi koulutus! Nythän sitten opettelen miten tehdään tästä hommasta Unelmabisnes😄 Ihan huikeita ahaa-elämyksiä tuli jo ensimmäisen materiaalin myötä! Kun nyt ei menisi puurot ja vellit sekaisin, niin paljon lähtee ajatus rullaamaan. Tänään onkin sitten rauhallisempi päivä ja oikein ajattelin keskittyä noihin visualisaatioihin ja tehtäviin. Hieno matka tulossa yrittäjyyden maailmaan. Neljän kuukauden päästä olen jo paljonkin viisaampi! Ihan kaikessa... Olkapää on siinä kunnossa että pitääkin jo miettiä jotain uutta suuntaa elämälle. 

Lauantaina 13.6. olisi Rosi täyttänyt 29 vuotta... Oli vähän mieli maassa ajoittain. Jotenkin varmaan siksi kun olen vaistonnut hänet nykyään aika useinkin. Sitä tulee aina miettineeksi että mitä olisi jos Rosi vielä olisi... Paljon olen miettinyt välillä kaikkea mitä hän sanoi eläessään. Esimerkiksi että hän ei tule koskaan saamaan lapsia, tai ettähän ei nää itseään vanhana. Ja kuulin juuri että hän oli sanonut että on jo 3-4 vuotiaana tiennyt että kuolee nuorena... Elämä oli silloin niin täynnä kaikkea, että en osannut suhtautua näihin mitenkään. Jälkeenpäin muistin kun joskus entisessä kodissa olin katsellut keittiön ikkunasta ylös tielle ja mietin että jotain tapahtuu joskus tuossa, todella suurta joka tulee muuttamaan kaiken. Ja niinhän sitten kävikin... Nyt tiedän että hänen elämällään ja sillä että se oli niin lyhyt, oli tarkoitus. Ehkä hän tiesi senkin... Rosi oli koko lyhyen elämänsä jotenkin niin valoisa ja rauhallinen, oma persoona! Syntyessäänkin aivan täydellinen, kymmenen pisteen vauva! Aina terve. Hän kävi täällä vain hetken mutta opetti paljon elämästä, rakkaudesta ja siitä mikä on tärkeää.❤️ Tänään vien hänen haudalleen kukkia! Jospa löytäisin keltaisia ruusuja, ne olivat hänen lempikukkiaan! 

Juhannuskin tulee... Ja on kylmä! Viime vuonna jäädyttiin Kemissä, nyt näköjään Raumalla vielä kylmempää! Mutta on ihanaa jäätyä täällä omassa kodissa ja ehkä jopa tarjeta grillaamaan makkaraa ja muuta. Veikkaisin kyllä että mitään ulkoilmapäivää siitä ei tule ainakin mitä säätiedoituksia katselee. Villasukat jalkaan siis. 

On ollut ihanaa saada tehdä tulkintoja! Olen aina niin iloinen kun saan kertoa enkeleiden viestejä ihmisille! Hoitojakin voisin enemmän tehdä, mutta jotenkin nuo tulkinnat vievät mennessään! Aivan uskomattoman hienoa kun huomaaettä viesteistä on apua ja se tunne kun joku tilaa sinulta vielä uuden tulkinnan! Aivan huikeeta! Kiitos kaikille ja muista ottaa yhteyttä!

Nyt toivottelen ihana juhannusta ja toivottavasti tulee lämmintäkin jossain kohtaa. Palailen taas kun on jotain kivaa kerrottavaa. Enkeleitä sinulle ja kiitos kun kävit lukemassa kuulumiset! 💜