26. touko, 2015

Puutarhahommia🍓

Empä olisi uskonut miten voin hurahtaa puutarhaan niin että en malttaisi mitään muuta tehdä! Pinterestin ihmeellinen maailma vie mukanaan ja ideoita löytyy kyllä joka lähtöön! Tuossa kuvassa oleva kelopuuhun tehty kukkapenkki on seuraava projekti. No, tosin mun osaksi jää vain kukkien istutus mutta puu on jo olemassa! Matti kaatoi viikonloppuna kelottuneen puun meidän pihalta. Siitä jo tehtiin latvaosasta köynnöskukalle kiipeilyteline. Siihen jo tuunasin lasipurkeista kynttilälyhtyjä koristeeksi. Kieltämättä se näyttää vähän hassulta vielä mutta kun saan köynnöksen siihen kukkimaan niin se on hieno. Siitä kelopuusta kyllä riittää kyllä tommosiin kukkapenkkeihin vaikka kuinka! Ja mosaiikkikukkapurkkejakin pitäisi ehtiä tekemään! Laattoja on vaikka kuinka ja purkit vaan puuttuu. Voi tätä ihanaa asiaa kun on oma piha ja oma talo! Äitienpäivänä sain lapsilta lahjakortin. Sillä olen ostanut marjapuskia ja mansikoita! Ystäväni hommasi minulle kaksi kuormalavan reunusta joihin laitan  mansikat kasvamaan. Puskien kanssa pitää vielä odottaa ennenkuin istuttaa. Matti kaataa kaksi isoa kuusta vielä pihalta. Sillä on ihan uusi moottorisaha! Sillä kelpaa sahailla! 

Ostettiin sitten mekin grilli. Oikein kaasugrilli. Kyllä tulee hyvää makkaraa! Tietysti kaupasta oli tofumakkarat loppu, mutta hamstraan niitä sit pakkaseen kun satun hollille. En ole kauheesti grillannut ennen, mutta nythän on siinäkin uutta ja herkullista hommaa opittavana. Sieniä ja maissia, pihvejä ja makkaraa ja kaikkea hyvää! Harjoitus tekee mestarin kai tässäkin asiassa! 

Tänään olin magneettikuvassa tuon olkapään kanssa. Saapa nähdä mitä sieltä löytyy... hirvittää koko homma! Jos vaikka joutuu uudestaan leikkaukseen... Huhhuh, en jaksa vielä edes ajatellaniin pitkälle. Mutta kyllä tämäkin on kurjaa kun kaikki pitää tehdä pienissä erissä. Pyykkitelineelle mulla ei ole mitään asiaa kun en saa nostettua kuivumaan kun vasurilla. Mitä siitä ny tulee sitten? Vähemmällä vaivalla saan pyykit kuivaksi kuivaajassa. Maalattua ei saa kun pienen pätkän kerralla. Niimpä mun kuormalavasta valmistuva yrttipenkki on varmaan valmis ensi vuonna! Mutta mihin tässä on kiire? Koitan silti noudattaa ystäväni neuvoa ja elää tässä hetkessä murehtimatta sen enempää huomista tai yleensä tulevaisuutta. Kaikki menee niinkuin on tarkoitettu. Tämä taloudellinen tilanne vaan rassaa mutta ehkä tässäkin on opetus. Raha ei tee onnelliseksi, sen olen jo huomannut kyllä aikaisemminkin. Mutta sen tiedän että enkelit auttavat aina kun pyydän. Se on todistettu taas tälläkin viikolla. 

Ensimmäisen kerran osasin tulkita unen jonka näin. Siinä istuttii Matin kanssa korkealla männynoksalla. Ensin ei pelottanu yhtään mutta sitten iski kamala pakokauhu kun tajusin että pitää hypätä alas! Olen saanut kahdessa tulkinnassa viestiä että pitää uskaltaa hypätä. Ja kun näin vielä tämän unen siihen päälle niin pakkohan se on uskoa, hypätä pitää ja katsoa mitä tuleman pitää.

Silloin tällöin tulee tulkintoihin mukaan joku edesmennyt läheinen. Olen kyllä kaikenlaista itsekkin omalla kohdalla kokenut mutta nyt yksi epämiellyttävä edesmennyt tunkee joka asiaan mukaan... En halua!!!!  Ei voi mitään mutta kaikki mitä mieleen tulee on hirveän negatiivista. Olen koittanut sanoa että menisi pois ja antaisi olla rauhassa mutta ei! Aivan hirveää! Eräänä päivänä kun keitin kahvia, musta varjo tuli takaa. Sadasosasekunnin olin varma että Matti heräsi ja tuli hiljaa keittiöön mutta kun käännyin sydän kurkussa, ei ollut ketään. Iho kananlihalla ja kaikki karvat pystyssä sitten käskin sen mennä pois. En tiedä, varmaan meni mutta sen jälkeen tuo negatiivinen edesmennyt on asioineen siinä häiriöksi asti. 

Huomenna onkin työntäyteinen päivä! Paljon tulkintoja, auto pitää hakea korjaamolta ja kukkaruukkuja pitää käydä ostamassa. Hiuksetkin pitäisi värjätä kun mummuväri tunkee taas liikaa näkyviin! Tykkäisin olla niin vaan ulkona pihalla. Toivottavasti on kivampi ilma kuin tänään.

Kiva kun kävit lukemassa taas mun juttuja! Toivon sinulle oikein ihanaa viikkoa ja paljon aurinkoa ja enkeleitä elämääsi❤️