5. touko, 2015

Ihanat ystävät❤️

Hei kaikille ihanille ystäville jotka tätä luette! Olen tässä huomannut kuinka tärkeitä ja rakkaita ystävät ovat! Vietin tänään aivan ihanan päivän ystäväni kanssa. Juteltiin ja pohdittiin ja höpöteltiin ja juotiin kahvia ja lopuksi sain tehdä hänelle kristallihoidonkin! Nyt sen varsinkin huomaa kun on paljon tässä kotona ja ei ole päivittäin ihmisten ilmoilla kuinka tärkeää on kun on ystäviä! Eilen olin toisen ystäväni luona. Tönkittiin kukkamaita ja sain häneltä paljon kasveja puutarhaani! Tänään niitä sitten istuttelin ja nyt tulee hienoa! Huomiseksikin jäi vielä hommia! Ihana katsoa ja aina muistaa että nuo olen saanut ystävältäni!  Ja vaikka ystävät ovat kaukanakin, silti aina sydämmessä! Onneksi on keksitty keinoja pitää yhteyttä! 

Tuossa Vappuna istutettiin pari omenapuuta. Kaneli ja Ananaskaneli. Satoa odotellessa. Tuossa kun tutkittiin pihaa tarkemmin ja löydettiin Raparperi! Ja ehkä jotain marjapuskiakin... ruohonleikkurikin otettiin tallista ja pitihän minunkin sillä opetella... Ja jäädä kiinni varmaan pihan ainoaan kuoppaan! Ja kun en uskaltanut siitä lähteä vauhdilla niin sohlasin siinä edestakaisin ja pelkäsin että se kaatuu! Ystäväni sanoi että Matin pitää köyttää mut jesarilla penkkiin ja sit pitää laittaa kypärä päähän! Olispa siinä naapureilla hauskaa... Turvallisuus ennenkaikkea😄 Ehkä mun olkapää ja harava sopii vielä joskus yhteen, nyt ne ei ollu kyllä vielä kavereita! 

Myös hommasimme takaterassille kalusteet. Niitä koottiin vappuna kuoharin voimalla, ja olipa ihmeellisiä ruuveja... No, eihän sitä ollut kuin yksi pullo... Mutta tuoli saatiin kasaan ja seuraavana päivänä loput! Kyllä nyt kelpaa😄 Tämä koti on kyllä niin ihana paikka! On aika seikkailu kun tutkii puutarhaa ja aina keksii ja löytää jotain uutta! Meillä on niin paljon ideoita että nyt varmaan pitää himmailla ja kattella tämä eka vuosi ennenkuin mitään huoneita tuonne puutarhaan alkaa rakentelemaan. Ne huoneethan tuntuu olevan nyt se juttu... Tuossa vaan kattelen samalla Suomen kauneinta pihaa! Nyt vaan odottelemaan lämmintä kesää että voi olla pihalla aamusta iltaan!

Tämmöstä tällä kertaa! Sunnuntaina on Äitienpäivä! Ihanaa tehdä kakkua ja saada lapsia käymään! Nipaa ja Tonzaa ja kaikkia lapsenlapsia tulee ikävä... Toivottavasti joskus kaikki pääsisivät yhtäaikaa! 

Oikein ihanaa Äitienpäivää sunnuntaina kaikille äideille! Ja isot halit kaikille rakkaille ystäville❤️