20. huhti, 2015

Keväthommia🌸🌸🌸

Nyt kun on jo noinkin lämmintä uskalsin istuttaa vähän orvokkeja! Ne nyt ainakaan ei kuole heti kättelyssä jos unohtaa kastella! Olen niin toivoton kasvienkasvattaja ettei varmaan toista löydy! Kaikki mun marttaohjeella istutetut yrtit kuoli sitten ihan siihen paikkaan kun olivat ensin komeasti kasvaneet neljän sentin pituisiksi. Ei pysty käsittämään. No mutta saahan niitä kaupasta. Tuunailin  pikkuhiljaa noita kukkapenkkejä viikonloppuna. Miesväki onneksi auttoi multasäkkien kanssa. Nyt on siistit penkit ja odottaa ystävältä tulevia kasveja. On ihanaa omistaa sellainen ystävä❤️ Ja hän ei asu edes kaukana joten ehtii hätiin jos uhkaa käydä huonosti! 

Tänään oli pakko koittaa cronuteja. Länskärissä oli ohje. Ja tulipas hyviä! Eikä ollu vaikeita. Kuvasta näkyy kuinka herkkuja! Kannattaa kokeilla! 

Olkapää on edelleen kipeä ja se ei nouse edelleenkään kuin puoleenväliin😕 Mietin vaan mitä jos se ei enää kuntoudukkaan koskaan...😳 Torstaina taas lääkäriin. Joka viikko käyn fysiojumpassa ja on kokeiltu sähköt ja ultraäänet ja venutukset ja hermohieromiset ja ei kun ei. Päivittäin jumpat kotona. Hirvittää😕

Nyt näyttäisi siltä että aloitan Regressiokoulutuksen viimeistään elokuussa! Sepäs vasta mielenkiintoinen oppia! Siinähän mennään entisiin elämiin ja se vasta on jännittävää! Olenhan jo itse saanut tietoa omista elämistäni ja nyt oppisin kertomaan myös muille! Nyt vaan enkeleiltä apua että tämä järjestyy👼 Tietääkseni Raumalla ei ole yhtään regressiohoitajaa joten senkin puolesta hyvä! Ilmoittelen sitten heti kun se on ajankohtaista ja tarvitsen teitä apuun koehoitoihin! 

Hoitohuone odottaa muutenkin teitä käymään . Siellä on ihan mahtava positiivinen energia! Siellä on myös ihana tehdä tulkintoja, koska sen positiivisen energian tuntee kun sinne astuu. Tulkaa vaan rohkeasti kaikki! Ainakin ne jotka ovat käyneet ovat antaneet hoidoista tosi hyvää palautetta! Olen innoissani ja olisi kiva hoitaa sinuakin😄

Oikein ihania ja auronkoisia päiviä, muistakaa nauttia lämmöstä ja valosta❤️