2. huhti, 2015

Ihanaa pääsiäistä🐥

Pääsiäinen on aina kiva kun on vapaata! No, ei mulla sen kummemmin ole mitään lomaa kun olen tässä jatkuvasti. Sairasloma kun jatkuu vielä huhtikuun loppuun. Vähän kyllä toisenkautta masentaakin, mutta pitää koittaa pysyä positiivisuuden puolella kuitenkin. Meinasin laittaa kuvan kuinka ihana hoitohuone mulle valmistuu, mutta tekniikka on eri mieltä😕 Se keikautti kuvan aina ylösalaisin vaikka kuinka yritin...  Onhan se vielä hiukan kesken, mutta pikkuhiljaa sinne kaikki tarvittava löytyy. Ja olennainenhan on kun on tuo hoitopöytä. Mä voin kyllä istua vaikka lattialla😄 Siispä teidän pitää nyt tulla paikanpäälle katsomaan. Samalla voidaan tehdä joku ihanista hoidoista!  Mulla on koko huhtikuu aikaa ja huonekkin ihan teitä varten! Olen saanut niin paljon positiivista palautetta että olen ihan innoissani! 

On ihana saada taas yksi lapseni ja kaksi lapsenlasta käymään. Niin kova ikävä. Ovat melkein koko pääsiäisen. Ja kiva kun on tuo oma piha jossa voi touhata. Olisi ollut kyllä aivan älyttömän hienoa kun kaikki olisivat päässeet. Myös pohjoisesta olisi kiva saada vieraita! No, kesällä sitten😄 

Aloitin tässä syömään terveellisesti... On sitä tullutkin karkki jos toinenkin syötyä talven aikana. oletteko koskaan eksyneet Kimberly Snyderin sivustolle? Olen seurannut niitä jo pidemmän aikaa ja hänellä on aivan ihana vihersmoothie.  Glowing green smoothie. Ja se on hyvä vaikka siinä on pinaattia ja selleriä. Mutta paljon muutakin. Käykää kurkkaamassa ja kannattaa kokeilla. Närästys lähti päivässä. Koitan myös välttää vehnää. Teinkin ihanan näkkärin siemenistä! Että tämmösillä tässä koitetaan nyt saada kroppa kesäkondikseen ja pakko myöntää että olo on ihan mahtava!

Haluan vielä kiittää teitä kaikkia jotka ovat minulta tulkintoja tilanneet! On niin hieno fiilis kun huomaa enkeleiden viestien auttavan mieltä painavissa asioissa ja tilanteissa! Olen huomannut kun tulkintoja teen että uppoudun niin enkeleiden viesteihin että aika katoaa! Juuri tätä olen tältä työltäni enkeleiden kanssa toivonutkin. Viestit tulevat aina vaan vahvemmin ja selkeämmin ja selväkuuloisuus vahvistuu koko ajan! Myös Kristallihoidoista tullut palaute yllättää joka kerta! Ja nimenomaan erilaisuudellaan. Jokainen kokee hoidon eri tavalla ja se juuri onkin niin mielenkiintoista. ja nämähän ovat vielä harjoitushoitoja, hiukan vielä kirjallisia hommia ja sitten saan sen todistuksen tuonne muitten joukkoon! 

Mutta nyt pääsiäisen viettoon! Toivon teille kaikille oikein ihanaa pääsiäistä, paljon mämmiä ja suklaamunia ja hyvää ruokaa ja rakkautta❤️ Enkelihaleja❤️