16. helmi, 2015

Pieni kristallitarina❤️

Hommasin ensimmäisen kristallini Reiki-kurssin jälkeen vuonna 2012. En oikein uskonut niitten voimaan mutta tuli hyvä fiilis niistä siellä kurssilla. Ruusukvartsi oli ensimmäinen. Se olikin aika iso ja pidin sitä yöpöydälläni. Sitten hommasin vuorikristallin ja ametistin. Näiden kolmen kanssa sitten pärjäilin. Laitoin usein ametistin kolmannen silmän päälle kun tein reiki-hoitoja itselleni tai ruusukvartsin sydänchakran päälle. Sitten pikkuhiljaa kristallivalikoima alkoi huomaamatta kasvaa... Isoja ja pieniä... Intuitiolla valittuja, ei mitään käsitystä nimistä tai vaikutuksista. Sitten lähdin tähän Kristallihoitajakoulutukseen. Silloin tuli taas olo että enkelit ovat minua ohjanneet tähän suuntaan pikkuhiljaa mutta vahvalla tarkoituksella. Sen jälkeen Kristallivalikoimani on kasvanut huomattavasti, mutta paljon vielä puuttuu... Lemurian vuorikristallisauva on minun suurin aarre... Aivan uskomatonta mutta sen löysin ihan sattumalta. Siinä onkin mahtavat energiat! Sillä olen hoitanut Maunoakin menestyksekkäästi. Oli ihan hiljaa ja haukotteli ihan kamalasti. Olisi varmaan ollut siinä koko päivän 😄

Tämän tarinan halusin kertoa siksi että kristallit todellakin auttavat! Vievät kipua pois ja hoitavat! Olkapääni on vieläkin välillä todella kipeä. Tässä päivänä eräänä touhailin ( liikaa ) kaikkea, leivoin leipää ja tein lihapullia ym. Yöllä alkoi repivä kipu sormiin asti. Pyörin ja kääntyilin ja pidin Mattiakin hereillä... Silloin otin yöpöydältäni sinisen kalsiitin ja laitoin sen suoraan olkapään päälle. Sitä hetken siinä pidin ja liikuttelInkin. Ja siinä olinkin sitten nukahtanut, kipu poissa! Jossain vaiheessa heräsin ja kristalli oli selkäni alla😕 Laitoin sen tyynyn alle olkapään kohdalle ja nukuin aamuun asti ilman kipua. Eihän tämä Kristalli kättäni paranna, onhan sitä jo yritetty korjata kirurgin toimestakin, mutta se helpotus kun särky poistuu edes hetkeksi ilman Buranaa.

Kristallien maailmasta on vielä paljon opittavaa mutta voin kertoa että se on todella mielenkiintoista. Ja on jännää kuinka kristallihoidot vaikuttavat asiakkaisiin! Chakrojen tasapainoittaminen on aina hyväksi ja rauhoittaa ja parantaa fyysisesti ja myös henkisesti. Tulkaa oikeasti kokeilemaan jos kiinnostuitte. Ja myös oma positiivinen asenne tätä hoitomuotoa kohtaan on tietysti vain hyväksi. 

Enkeleitä viikkoosi ❤️