12. helmi, 2015

Ihanaa ystävänpäivää❤️

Heippa kaikille ihanille ystäville jotka jaksavat aina käydä täällä lueskelemassa mun juttuja! Nyt jotenkin tuntuu että elämä pyörii niin samaa rataa eikä juuri mitään kummallista tapahdu... Täytyy sanoa että nautin kyllä siitä kun saan olla kotona ja puuhailla kaikkea. Onkohan tämä sitä kevään odotusta ja että lumi sulaisi ja pääsisi toteuttamaan niitä kymmeniä ideoita joita olen keräillyt Pinterestiin. Siinä vasta koukuttava paikka! tunti menee keveästi kun selailee mitä ihanampia juttuja. Suosittelen! Tänään käytiin Matin kanssa jo vähän HonKongin puutarhaosastolla tutustumassa. Ai että oli ihania kukkapurkkeja ja kaikkee... Aika jännä kun olen ihan heikkona kukkapurkkeihin mutta en oikein kukkasiin... Suunniteltiin jo terassikin ensi kesänä tehtäväksi. Se tulee tuohon aurinkoiselle puolelle. Siinä sitten ollaan ja möllötetään ja grillaillaan ja ja ... 

olkapää on vielä kipeä ja jäykkä ja käsikään ei nouse kun puoleenväliin. Olen ollut fysiojumpassa ja jumppaillut täällä kotonakin mutta ottaa kyllä paljon aikaa ennen kuin se on kunnossa. 

Sitten ihania mutta haikeita uutisia. Kiia muuttaa pois kotoa! Onhan hän jo iso tyttö ja varmasti pärjää mutta silti...😕 missähän kohtaa hänestä on noin iso jo tullut ihmettelen vaan? Tuo muutto oli se haikea uutinen ja sitten siihen ihanaan... Saan vihdoin hoitohuoneen! Ihan fiiliksissä sitä jo suunnittelen. Kuin kivaa, ei tarvi aina koota tuota painavaa hoitopöytää ja huoneen voi rauhottaa täysin tälle Energiatyölle. Enkelit löytää oman paikkansa ja mikä parasta, ei ole pakko pedata petiä jos ei halua😄😄😄  tuutte sitten kipikapi kaikki hoitoihin ja katsomaan uutta ihanaa hoitohuonetta! Huhtikuussa se on sitten valmis! Ja toki ennenkin voitte tulla, aikaa on ihan kivasti, tykkään tehdä hoitoja, siitä tulee itsellekkin paljon energiaa ja hyvää oloa. 

 

 Eipä tässä kummempaa tällä kertaa. Toivon teille kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää ❤️❤️❤️