15. tammi, 2015

Huna ja Ho'oponopono

Ajattelin näin vuoden alkuun kertoa teille Hunasta ja Ho'oponoponosta. Nämä kaksi Havajilaista sanoisinko elämänviisautta ovat aika uskomattomia. Jos ensin kerron miksi minä uskon näiden  toimivan. Voitte sitten itse päätellä kannattaisikohan kokeilla! 

Tutustuin Ho'oponoponoon ensimmäisen kerran enkelikurssilla huhtikuussa 2013. Niinkin yksinkertaisella menetelmällä voisi muka vaikuttaa asioihin positiivisesti. voit ajatella jotain asiaa minkä haluaisit tapahtuvan, oli se sitten vaikka terveys, uusi auto, parisuhde tms. Sitten toistat vartin ajan  mielessäsi päivittäin lauseita

Olen pahoillani, anna anteeksi, kiitos, rakastan sinua.

Voi myös käyttää näitä lauseita vaikka ei olisikaan mitään kohdetta tai asiaa. Kolmantena päivänä pitäisi alkaa tapahtumaan jotain positiivista. 

Kerron nyt kuinka kävi. Aloin hopottamaan töissä kun ladoin karjalanpiirakoita pellille. Sehän on niin puuduttavaa hommaa että siinä oli hyvä aika kokeilla. Aloin siis hokemaan noita lauseita mielessäni. Minulla oli muutama ajatus joiden toivoin toteutuvan. Tärkein siinä kohtaa oli että Matti saisi töitä. Siinä jossain kohtaa tuli mieleen että uusi autokin olisi kiva. Siispä piirakkaa pellille noiden neljän lauseen tahdissa! Siinä sitten lähdimme käymään Sastamalassa kun Kiialla oli koulun pääsykokeet. Siinä aamuruuhkassa keskellä kaupunkia meidän perässämme olevan auton perään ajoi auto. Sen romurallin päätteeksi minun autoni meni lunastukseen ja sitä kautta saimme uuden auton. Onneksi siinä ei käynyt kenellekkään mitään. Siinä olivat enkelit mukana. Selkäni nytkähti kyllä ja olin parikolme päivää saikulla mutta ei pahempaa. Seuraavana päivänä soi Matin puhelin ja hänelle tarjottiin töitä joita riittikin sitten vuoden loppuun asti! Kiia sai opiskelupaikan ja Santtu oman vuokrakämpän kaverinsa kanssa. Eli kaikki mitä olin toivonut mielessäni toteutui! Otin tavaksi hopottaa säännöllisesti ja paljon positiivisia asioita tapahtui. 

Sitten Huna-rukous. Tästä luin ensimmäisen kerran Enkelitulkitsijakoulutuksessa. Tämä on aika ihmeellinen keino toteuttaa toiveita. Se ikäänkuin ohittaa mielen ja alitajunnan vastustuksen ja näin saa sydämmessä olevan tärkeimmän toiveen toteutumaan. Sen rukouksen luomiseen kannattaakäyttää hetki aikaa ja tehdä siitämyös mahdollisimman selkeä ja sanoilla jotka tuntuvat sinulle oikeilta. Siinä on hyvä oikeastaan keskittyä yhteen toivomukseen. Ja siihen mikä on oikeasti sydämmessä ykköstoiveena. 

 Minulle tuli viime kesänä yksi toive jonka ympärille loin Huna-rukouksen. Pyysin siihen Arkkienkeli Raphaelin sekä Huna-rukouksen mestarit auttamaan minua toteuttamaan toivettani tehdä enkelitulkitsijantyötä ja näitä ihania hoitoja. Annoin heille vapaat kädet toimia niin että toiveeni toteutuu. Siinä samoihin aikoihin laitoimme asuntoni myyntiin koska halusimme omakotitalon jossa on oma rauha ja ei keskustan melua. Se oli mielessäni koko ajan ja jatkoin vaan jo luomani rukouksen kanssa päivittäin. Sitten kävi niin että olkapääni tuli niin kipeäksi että en pystynyt olemaan töissä. Silloin valmistuin enkelitulkitsijaksi ja aloin saada asiakkailta tulkintapyyntöjä.Aloitin siinä syksyllä myös Kristallihoitajakoulutuksen. Tämä sisältyi myös Huna-rukoukseeni. Ja niin uskomatonta kuin se onkin, saimme asunnon myytyä ja ihanan omakotitalon joka on juuri meidän toiveitten mukainen. Pitää vielä mainita että vaihdoimme asuntoja sen perheen kanssa joka tässä talossa asui. Voiko sitä enää kuin ihmetellä minkälainen onni meillä oli?muutakin pientä ja positiivista on sattunut tässä matkan varrella mutta nämä tapahtumat halusin kertoa teille. Eli kaikki on mahdollista kun vaan jaksaa ajatella positiivisesti ja toivoa parasta.

En tiedä mitä ajattelette näistä asioistamitä kerroin, mutta mitään ette menetä jos kokeilette. Huna-rukouksessa mieti tarkoin sydämmesi toive ja pyydä sitä koko sielullasi ja voimallasi ja sydämmelläsi. Kuvittele sitten miten rukous kääriytyy rullalle ja enkelit vievät sen valoon. Laita kämmenesi ylöspäin ja sano 'Kiitos, anna runsauden sateen langeta'.  Toista kolme kertaa, 28 päivän ajan.  Todella yksinkertaista ja toimii!

jos kiinnostuit lisää niin kirjojakin aiheista löytyy. Serge Kahili Kingin Huna havajilaista elämänviisautta ja Joe Vitalen Ei rajoja, josta saat lisää tietoa Ho'oponoponosta. Kannattaa lukea molemmat!

Nyt lopettelen tällä kertaa. Kiitos kun jaksoit taas lukea blogiani! Kaikkea hyvää ja enkelihaleja❤️