30. joulu, 2014

Ihanaa vuotta 2015

Joulu meni rauhallisesti, rentoutumista ja suklaata ja tutustuimpahan ensimmäistä kertaa kirjan lukemiseen iPadilla. Sepä vasta on mukavaa, kynttilän valossa peiton alla sohvalla voit lukea! Teksti on tarpeeksi suurta, ei tarvi tihruttaa. Kehittelin jo mielessäni keinoja lukea ja kutoa samanaikaisesti. Heti kokeilen kun pääsen tästä kantositeestä! 

Kodin remontti on ollut joulutauolla. Hyvä, sillä oma ihana remonttimieheni on ollut kyllä aikas väsynyt. Nyt alkaa vähän pidempi remonttivapaa kun työt loppuu hetkeksi. Minulla kyllä vahva tunne että työttömyys ei kestä kauaa! Toivokaa tekin😄

ihana Mauno tulee meille uudeksivuodeksi❤️ Saapa nähdä mitä hän tuumaa rakettipaukkeesta. Pikkukoirulin ensimmäinen uusivuosi. Saadaan olla ihan keskenämme murusen kanssa ensimmäinen uusivuosi uudessa kodissa. Nuoriso katoaa omille teilleen, osa jo tänään.

Menen tänään ensimmäistä kertaa jumppaan. Varmaan tuntuu oudolta nostaa kättä kun neljä viikkoa se on vaan ollut juurikin paikoillaan. Kiitos Riikka jo etukäteen kun alat mua jumppaamaan😄

Tämä vuosi on ollut ihan huikea! Niin paljon ihanaa ja ihmeellistä on tapahtunut. Vanhoja ystäviä, uusia ystäviä, kaikki tärkeitä, yksi silti aivan uskomaton 'löytö'. Niin enkelit saattavat ihmisiä yhteen ja toistensa tietoisuuteen. Kiitos Suvi että olet ystäväni ❤️ Elämäni on tällä hetkellä hyvinkin erilaista kuin vuosi sitten. Enkeleitä saan kiittää tästä kaikesta. Muistakaa tekin kiittää enkeleitä aina kun jotain ihanaa elämässänne tapahtuu sillä he ovat järjestämässä asioita aina teidän parhaaksenne. Ensi vuodesta toivon tulevan edistysaskel tähän enkelityöhön. Tätä haluan tehdä, antaa teille kaikille ihania hoitoja ja kannustavia viestejä enkeleiltä elämäänne.

Toivon teille kaikille ihanaa tulevaa vuotta! Toivon että saan teitä auttaa ja tuoda iloa päiviinne! 

Enkelihalauksin vuoteen 2015❤️