12. joulu, 2014

Enkelitulkintoja ja keittiön kaappeja😄

Ompa ollut ihana viikko! Olen saanut tehdä enkelitulkintoja! Se on niin mahtava tunne kun enkeleiden viestit alkavat tulla... Ihan kuin siirtyisi eri maailmaan. Ja aina yhtä hassulta tuntuu kun mieleen annetaan täysin asiasta poikkeavia sanoja ja lauseita jotka sitten merkitsevät asiakkaalle jotain todella tärkeää! Olen niin kiitollinen että tätä saan tehdä! Odotan niin että pystyn tekemään ihan fyysisesti enkelihoitoja, reikihoitoja ja kun valmistun niin kristallihoitoja. Sain ihanat Chakrakristallit, ihan sormet syyhyää päästä niitä kokeilemaan! 

Meillä koko koti on keittiökaapistoja, listoja, tasoja ja kodinkoneita pullollaan. Pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä että valmistakin tulee. Ihanat poikani ja miniäni vävypoikakin  ovat olleet auttamassa. Ja Mauno❤️ Kunnon rakennustarkastaja! Joka ruuvi pitää nuuhkia ja tarkistaa😄 Palkaksi saanut vähän kinkkua! Ja se vasta on herkkua! 

Oli ihanaa kun ystävänikin ovat käyneet moikkaamassa! Ja Minnakin kävi miehensä kanssa.Ja iso masu jossa vauva odottaa jo päästä maailmaan!  Minna ja Rosi olivat sydänystävät. Oli niin ihana nähdä häntä pitkästä aikaa ja nähdä että hänellä on kaikki hyvin!

Voi kun on ihanaa kun joulu tulee! Kun nyt vaan lakkaisin harmittelemasta sitä että en saa mitään tehtyä... Se on vaan niin vaikeaa. Mutta kun oikein ajattelee niin meillä on elämässä niin paljon mistä pitää olla kiitollinen. Lahjoja ei tarvita kun kaikkea on. Kun vaan pysytään terveinä. Ja Santtu saa itsensä kuntoon❤️ Olen niin huolissaan välillä että kyyneleet tulee väkisin. Joka päivä lähetän enkeleitä avuksi! Löysin uutta joulumusiikkiakin Spotifysta ja silläkin olen joulufiilistä hakenut.  

Olkapää on vielä kipeä mutta jatkuva särky on jo helpottamassa! Yöt menee vielä vahvalla lääkkeellä. Tähän kantositeeseen alkaa jo tottumaan.  Ja pääsee saunaan kun tikit on pois! Kivaa😄 Sitä kutomishommaa on ikävä... Vieroitusoireita oikein, pitäsköhän kokeilla... Ihan hiukan vaan...

Joulun odotusta ❤️