4. joulu, 2014

Toipilaana

Hei kaikille täältä sängyn pohjalta😄 edellispäivänä leikattiin tuo olkapää. Sattuu ihan kamalasti mutta parempaan päin on menossa. Lääkkeet auttaa ja pää kulkee ihan omissa ulottuvuuksissa mutta kyllä tästä selviän. Pitkän toipumisajan tämä vaatii, kuusi viikkoa kantositeessä ja ainakin helmikuun loppuun sairaslomaa. Ei voi kutoa villasukkia! Se vasta onkn kamalaa. Eikä juuri muutakaan saa hommattua yhdellä kädellä. Jouluhössötys jää vähän pienemmälle, löysin kyllä Pinterestista ihania ideoita. Mutta vähemmälläkin pärjätään tänä jouluna. Kun vaan saadaan koti kuntoon ja kuusi ja kynttilöitä niin se on siinä. Ja nyt on aikaa kattella Netflixistä Supernaturalit muistaakseni niitä on 126 jaksoa. 

Vähän kaikkia alkaa väsyttää jo tämä kova touhu tässä. Matin selästä olen huolissani, se on ihan kipeä. Pitää ottaa huilipäivä välillä niin taas jaksaa. Eilen tuli jääkaappipakastin. Oli mielenkiintoista kun kuuntelin miten se saatiin ovesta sisälle. Sisäovi piti ottaa kokonaan pois ja ei ollut kun sentti ylimääräistä tilaa. Mutta tuossa se seisoo kaikessa komeudessaan keskellä eteisen lattiaa. On hieno, jääpala-ja vesiautomaatti. Kyllä kelpaa! Putkimieskin kävi eilen jo katsastamassa hommat. 

Sain eilen ilokseni postista mun uudet Chakrakristallit! Niitä olen tässä fiilistellyt ja tutustunut niitten energioihin. Odotan että ensi vuoden puolella pääsen niitä käyttämään. Kun tästä toivun niin teen kolme harjoitushoitoa ja sitten olenkin valmistunut Kristallihoitajaksi! Taas yksi tavoite pian saavutettu! Kumpa nyt saisin paljon tehdä näitä tulkintoja. Ottakaa vaan reilusti yhteyttä, pystyn kyllä näitä kirjallisena tekemään ja saan niistä itsellekkin hyvää enkelienergiaa.

Nyt pitää levätä välillä. Vaatii jotenkin ponnisteluja kirjoittaa järkevää tekstiä. Enkelihaleja teille kaikille ❤️