12. marras, 2014

Asioidenhoitoviikko

Voi miten paljon asioita muuttoon liittyykään... Muuttoilmoitusta, sähkösopimusta, vesi-ja kaukolämpöaopimukaia, jätepalvelua...  Tänään koitin selvittää miten laajakaistamme toimii uudessa kodissa. Tuli vähän olo ettei mitenkään... Tarvitaan sitä sun tätä reititintä ja ei saa leffapalvelua enää. Se nyt ei haittaa mutta kyllä nettiin pitää päästä. Jännää kuinka kaikki muuttuu vaikka etäisyys on vain kolme kilometriä! Ja kun minä en niin ymmärrä näitä juttuja ja silti aina minä näitä selvittelen! Mutta toivon että saan jaettua netin kännykästä ettemme jää ihan pimentoon😄 

Aika kuluu ihan siivillä kun on paljon puuhaa! Ei ehdi pahasti jännittämään sitä leikkaustakaan. Joulu menee tänä vuonna sitten vähän eri malliin, mutta ihanaa kumminkin saada lapsia käymään aattona, toivoisin että Matinkin lapset pääsisivät käymään. Heillä vaan on niin pitkä matka ja niinhän se on että kun lapsilla tulee omat perheet niin heillä tulee omat joulutraditiot. Muistan joskus kun lapset oli pieniä niin joulu oli hurjaa menoa kun piti käydä joka paikassa ettei kukaan loukkaannu! Ja sitä syömistä... Ja kun kotonakin oli kumminkin kaikki joulukinkut ja laatikot ja herkut! Jo silloin päätin että en halua aiheuttaa moista joulustressiä lapsilleni. Käyvät niin kauan kuin haluavat ja sitten kun aika on, viettävät ihanan oman joulun ilman reissaamista. Silti olisi ihanaa joskus viettää semmoinen joulu jossa on kaikki meidän lapset ja lastenlapset puolisoineen kokoontuneet yhteen! 

Nyt on niin pimeä kausi että tekisi vaan mieli käpertyä sohvalle koko päiväksi ja vaan olla. On semmonen kokopäivänväsymyskausi.Illat on kiva olla murun kainalossa ja kattella leffaa. Ja syödä karkkia!  Tulisi pian lunta niin olisi paljon valoisampaa. Positiivisella mielelläkin on piristävä vaikutus! Kaikkea kivaa elämässä kun tapahtuu niin ei voi olla kuin onnellinen! On ihanaa olla rakastettu, siitä saa paljon voimaa!