3. marras, 2014

Fiona 1v❤️

Sunnuntaina lähdettiin käymään Vantaalla pikku Fionan yksivuotissynttäreillä! Niin suloinen lapsi❤️ Oli paljon väkeä ja touhua joten tuossa kuvassa hän turvallisesti isänsä sylissä. Oli ihana käydä, tässä kun on kaikkea puuhaa tulossa niin ei varmasti ehdi hetkeen mihinkään. Ja näin Viiru Mikiaksenkin, kiva kun hän oli tullut kanssa, iso poika jo, pian kahdeksan vuotta! Tammikuussa päästään taas juhlimaan synttäreitä sinnepäin! Saana täyttää vuoden ja Viiru kahdeksan! Tämä vuodenvaihde on aina pelkkää juhlaa. 

Käytiinhän me tietysti Ikeassa kun kulmille satuttiin... Siellä oli niin kauhea tungos. Ei me paljon mitään sitten ostettukaan ja sekin tärkein, eli keittiön hana on nyt sitten ilman tiskikoneliitäntää. Mutta näillä mennään ja ei takuulla lähdetä vaihtamaan!

Nyt myös selvisi olkapään leikkausaika. Eli 2.12. Hui kamala! Jännittää. Tuleekohan siitä yhtään kummempi, mietin vaan...? Lääkärikin sanoi että voi olla että en pysty enää leikkauksesta huolimatta töitäni tekemään. Mutta jos niin käy se on sitten tarkoitettu käyvän niin. 

Toivoisin niin  kovasti että saisin tehdä enkelitulkintoja. Kaikki jotka tämän lukevat, ottakaa reilusti yhteyttä. Enkelitulkinta on ihana tapa saada neuvoja ja viestejä enkeleiltä ihan mihin asiaan vaan!  Voin sanoa kokemuksesta että tulkinta saattaa muuttaa huononkin asian positiiviseksi koska enkelien viestit ovat aina positiivisia ja auttavia ja täynnä rakkautta! 

Mutta eipä tässä kummempaa taas tällä kertaa. Muuttopuuhat jatkuu, tänään saadaan viedä jo hiukan laatikoita uuden kodin alakertaan. 

Ihanaa päivää sinulle ja enkelihalit ❤️