13. helmi, 2018

Täällä onkin nyt ihan mahdottoman kummallinen vaihe elämässä. Istun täällä sohvalla ja katson naisten jääkiekkoa keskellä päivää! No olympialaiset nyt pitää minulle seuraa kun olen sairaslomalla polven murtuman takia. Koiralenkillä kun sitten välttelin liukasta niin polven onnistuin vääntämään astuessani jääkokkareeseen. Ei kipsiä eikä muutakaan, vain buranaa. Kokovartalokipsiä kyllä ajattelin ehdottaa kun ei oikein saa oltua paikoillaan. No kun tästä pääsen joskus magneettikuvaan niin saattaa huumori olla kaukana...

Muutenkin alkuvuosi on mennyt ihan kummallisesti. Ihan jossain energiakuopassa, veto pois ja sen on huomannut myös asiakkaissa. Todella hiljaista ollut ja sekin välillä mietityttää. Kaikki tulot kun ovat tästä työstä kiinni ja nyt vielä tämä saikku tähän päälle. Mitähän minulle nyt yritetään tuoda tietoisuteen...? Jonkinlainen pysähdys on kyllä nyt näköjään paikallaan. On ollut tässä paljon ykkösiä näkyvillä... Kellossa, uunin ajastimessa, mikrossa, kännykässä, matkamittarissa... Jospa tässä nyt annetaan tilaa uudelle! Ihanaa. Vielä kun hoksaisi että mitä se olisi! 

Olen tällä hetkellä kyllä kovasti kiinnostunut mielen ja kehon asioista ja etenkin meditaatiosta. Kirjaston valikoima taitaa olla nyt hyvin pitkälti minulla tuossa vieressä. Tätä täällä nyt tutkin ja jospa siitä tulisikin uutta teillekkin! 

Pienen koiran tässä hankimme. Hän on ollut nyt meillä reilun kolme viikkoa. Ihana Pepi, karvapallo.  On tuossa nytkin vieressä ja tuhisee. Kiva kun ei tarvitse olla saikullakaan yksin! Tietysti hän nukkuu meidän sängyssä ja saa kaiken huomion. Hyvin on lähtenyt ja kotiutunut ihan mahtavan hyvin.

Huomenna on ihana ystävänpäivä! Toivonkin teille ihan jokaiselle oikein ihanaa päivää ystävien kanssa. Muistakaa myös ne jotka ovat kaukana. Itsellä on niin ihania ystäviä, uusia ja 'vanhoja'. Meni vähän uusiksi kun meinasin jotain kivaa järjestää liikkeeseen mutta nyt vain mennäänkin ajatustasolla tänä vuonna. Ensi vuonna sitten. Ja itseasiassa ystävänpäivä on jokapäivä kun oikein miettii! 

Eipä minulla muuta tällä kertaa! Rakkautta kaikille ihanille ystäville lähellä ja kaukana!

 

10. marras, 2017

Heippa kaikillle pitkästä aikaa! Tässä syksy on mennyt vauhdilla ja joulu lähestyy taas kerran nopeammin kuin ehtii mukaan! Pimeä aika tuli niin äkkiä että jotain valoa tähän pimeään aikaan tosiaan tarvitaan! Tykkään poltella paljon kynttilöitä ja luoda tunnelmaa muutenkin aina tähän aikaan vuodesta. Jouluhössötys alkaa taas pian joten nyt on hyvä vielä hetki rentoutua ja nauttia illoista ja tuosta kynttilänvalosta. Kynttilät, glögi ja villasukat, voisiko olla mukavampaa! 

Olemme tässä paljon pohtineet syksyn aikana sitä miksi yleensä kannattaa tulla hoitoon ja huolehtia itsestään... Sinullakin on varmasti tuttavia ja läheisiä joilla on selkäkipua, lihasjäykkyyttä, särkyjä ja unettomuutta sekä paljon muita 'kremppoja'. Ehkä itsekkin olet miettinyt mikä olisi paras hoito kun selkää tai hartioita jumittaa! Stressaa, pää särkee  ja uni karkaa kun vanhat asiat puskee päälle... 

Olemme kehitelleet tähän asiaan aivan huikean keinon jolla varmasti saat apua näihin tuntemuksiisi ja oloihisi!  Ayurvedahieronta sekä Horstmann terapia ovat yhdessä ja erikseen ihan mahtava keino helpottaa näitä vaivoja. Tässä alkuun muutamia palautteita tyytyväisiltä asiakkailta:

1. Asiakkaalla ollut pitkäaikaista iskiasvaivaa. Ei ole saanut apua vaivaan. 2,5 x lantionvapautuksen jälkeen tulee kivuttomana seuraavaan hoitoon.


2. Juoksija tekee uuden ennätyksen lantionvapautuksen jälkeen.


3. Vuosia kestänyt kova hartiakipu, mikä häiritsee nukkumista. Lantionvapautus,  2-3 hartianvapautusta - kipu on hellittänyt. 


3-4 kk erittäin kova selkäkipu. Lantionvapautus ja Ayurvedahoito 1 krt, kipu hellittänyt huomattavasti.

4. Pitkäaikainen stressi helpotti jo ensimmäisen pää- ja kasvohieronnan jälkeen. Uni tuli ja kesti aamuun asti. Olo oli levännyt ja virkeä.

5. Niska ja hartiakipu helpotti. Pää kääntyy taas molempiin suuntiin ja tuntuu kuin ajatuskin olisi kirkkaampi.

6. Hoitajan varmat otteet ja asiantuntemus toivat minulle luottamuksen siihen että olen hyvissä käsissä. Huomasin että nukahdinkin välillä, näin ei ole käynyt missään muussa hoidossa. Rentoutus oli siis hyvin kokonaisvaltainen ja mukava. 

7. Nesteet lähtivät liikkeelle ja välillä vaivannut turvotus helpotti. Painoa pudonnut nyt kolmen kerran jälkeen taas. Hoidon jälkeen olo on kevyt, kuin leijuisi painottomana pilvissä ja mikä parasta, ilman kipuja! 

8. Olipa mieletön kokemus! Horstmann-Ayurveda yhteishoito olisi kyllä jokaisen koettava itse! Kivut, pahantuulisuus ja raskas olo jäivät hoitopöydälle. Muutamana yönä puhdistui myös pää ja unet olivat tässä avainasemassa. Niitä kautta selvisi paljon asioita jotka olivatkin jääneet kummittelemaan alitajuntaani. Kiitos, suosittelen kaikille! 

Jo ensimmäisen hoidon aikana voi tuntua helpotusta ristiselän alueella, samoin hartioissa.
Heti hoidon jälkeen takuuvarma rentoutus ja hyväntuulisuus. Pään tuuletus ylimääräisistä huolista.

Hoitosarja: kivut lievittyvät, elämänkatsomus alkaa muuttua: itsensä hyväksyminen> rakastaminen> elämän laatu paranee.

 Monesti tällaisia vaihtoehtoisia hoitoja pidetään ylellisyytenä! Edellisistä palautteista voit huomata että näin ei tosiaankaan ole vaan näillä hoidoilla voidaan oikeasti helpottaa kiputiloja ja myös tuo elämänlaatu paranee sitä mukaan kun kiputilat ja stressi poistuvat. Jos tämä saa sinut ajattelemaan omia kiputilojasi ja minkä verran lääkkeitä niihin olet syönyt, harkitse ihmeessä näitä vaihtoehtoja. Tietenkin kaikki määrätyt lääkkeet pitää ottaa, mutta on käynyt niinkin, että niitä on voitu vähentää näiden hoitojen jälkeen. Olemme täällä sinua varten ja haluamme löytää juuri sinulle parhaan keinon helpottaa oloasi! Hoidot ovat muokattavissa omiin tarpeisiisi. Jos sinulla on läheinen jonka tiedät kamppailevan kiputilojensa tai stressin kanssa, kerrothan myös hänelle näistä vaihtoehdoista! 

Täältä kotisivultani voit käydä lukemassa lisää näistä hoidoista. voit myös käydä lukemassa asiasta sivulta www.tainapyhalto.fi.

Toivottavasti sait tästä kirjoituksesta ajateltavaa. Voit aina ottaa yhteyttä niin kerromme lisää. Meille on tärkeää että sinä voit hyvin!

Näihin hoitokokonaisuuksiin on myös saatavilla lahjakortteja. Mikä onkaan ihanampaa kun saada vaikka joululahjaksi tällainen hoito! 

Kiitos ajastasi ja ollaan kuulolla! 

 

 

 

18. heinä, 2017

Ompas siitä mennyt aikaa kun viimeksi tänne olen kirjoitellut! Kaikenlaista tässä on tapahtunutkin sen jälkeen! Kirjoittelen nyt tähän kuulumisia, ihana jos jaksat tämän lukea! 

Alkuvuodesta sain tähän liikehuoneistoon kaverikseni oman poikani! Ramotattoo on nyt ollut tässä reilut puoli vuotta ja täytyy sanoa että olen niiiiin iloinen että saan hänen kanssaan olla ja tehdä työtä 'yhdessä'. Puolin ja toisin on asiakkaita saatu innostumaan ja se on hienoa!             Alkuvuonna sain myös tänne ihanan Kaija Juurikkalan pitämään Sielunmuotokuva-päivän! Oli kyllä niin ihana päivä ja väkeä riitti! Kaikki mahduttiin ja sainkin itselleni ihanan oman Sielunmuotokuvan! Tämä järjestetään kyllä uudelleen heti kun tilaisuus tulee! 

 

Alkuvuosi olikin muutosten aikaa ja silloin aloin enemmän panostamaan ja suunnittelemaan erilaisia koulutuksia. Kundaliinireiki osoittautui oikeaksi valinnaksi ja ilokseni voin kertoa että ensimmäisiä Kundaliinireikimastereita on jo valmistunut. Ja jatkoenergioitakin on jo lähdetty opiskelemaan! Ihanaa! Tässä kesän korvilla olen myös enemmän ja enemmän lähtenyt enkeleiden maailmaan opetusmielessä ja Enkelikoulu on jo hyvällä vauhdilla! Ihania iltoja mahtavalla porukalla! Tätä lisää! Tuntuu että minua ohjataan koko ajan tähä opettamisen suuntaan! Ja se sopii minulle kuin nenä päähän! Ihana saada jakaa asioita ja opettaa muillekkin tätä mistä itse olen saanut niin paljon! Vaikka toisaalta jännittääkin 'olla äänessä', mutta enkelit on mukana niin kaikki menee aina hyvin! 

Minulla oli ilo saada työkokeiluun tänne hoitolaan Horstmann-terapeutti Taina! Kyllä näitä asioita järjestetään niin että itse vaan katsoo vieressä kun asiat loksahtaa kohdilleen! Taina valmistui tosiaan Horstmann-terapeutiksi keväällä ja nyt hän tekee täällä Energiahuoneella hoitoja ja tutkailee tätä ihanaa yrittäjän arkea! Ja mehän annettiin ajatusten lähteä lapasesta ja luotiin ihan mahtava yhteishoito! Ensin Taina hoitaa ja avaa paikkoja ( ja mieltä ) omalla Horstmann-hoidollaan ja sitten minä rentoutan ja laitan loputkin liikkeelle kehosta Ayurvedalla!  Ja mikä palaute!!! Keho putsaantuu kyllä joka kantilta joten tule ihmeessä kokeilemaan! Ja tätä et saa mistään muualta! Yhteistyömme jatkuu  ja se on hienoa! Tänne siis jokainen joka mielestään ansaitsee hemmotteluhetken! Kolmen tunnin hoito, olet sen ansainnut! 

Tässä vuoden aikana kun olen tässä työssäni ollut olen tavannut niin ihania ihmisiä että ei voi kuin olla kiitollinen kaikista! Ja hienoa huomata miten nämä asiat kiinnostavat aina enemmän ja enemmän! Ja kuinka monesta on tullut tosi tärkeä ja rakas ystävä! Niin se vaan on että kun tekee sydämmestä sitä mikä on oikein ja tuntuu omalta, saat niin paljon! Pätee ihan kaikkeen! 

Asustellaan miehen kanssa nyt kaksistaan sitä unelmataloamme! Viimeinen lapsistani muutti keväällä pois kotoa. Olihan se aikamoinen tunneryöppy. Laskeskelin että hiukan vaille 34 vuotta olin asunut niin että kotona on lapsi. Sillä lapsiahan ne ovat vaikka ikä olisi mikä! Hänellä ja kaikilla muillakin on asiat hyvin ja se on pääasia. On töitä, puolisot, lapsia ja siinä mielessä siis ei hätää eikä äidin tarvitse huolehtia. Mutta niiiin hirrrveä ikävä välillä pukkaa! Mutta onneksi yhtä lukuunottamatta asuvat täällä niin se lieventää. (Kyllä se yksikin poika voisi muuttaa tänne...) Tosiaan on ollut aika jännää olla ihan kahdestaan. Ja niin hienoa kun on rakas siinä kanssa ja voi hommailla kaikkea yhdessä tai erikseen. Meillä nämä projektit (tai itseasiassa niiden suunnitteleminen) vaan lisääntyy ja lista ideoista kasvaa! Suurin osa niistä kuienkin siirtyy kun työt painaa päälle. Viikonloput kun on välillä hyvä käyttää palautumiseen ja rentoutumiseen. Mutta hyvin suunniteltu on asioita ja kun aika on niitä onkin sitten hyvä lähteä tekemään. Se vanhoista ikkunoista tehty huvimaja odottaa edelleen aikaa sen tekemiseen, mutta mielikuvissa se on jo pihalla ja siellä sitten kahvia ja kunnon paakkelsia nautitaan murun kanssa! Kasvihuone on hyllyjen kiinnittämistä vaille valmis. Ehkä sinne vielä voisi jotain laittaa kasvamaan, kesähän on oikeastaan vasta alkanut. Ja en ota mitään stressiä näistä. En ottanut siitäkään kun yksikään kesäkurpitsa ei lähtenyt kasvamaan... Hippasen harmitti mutta ensi vuonna paremmalla tuurilla ja jos vaikka olisi lämpimämpää ettei ne palellu niinkuin tänä vuonna...! Olen aina sanonut että minulla on viherpeukalo kadonnut johonkin! Miniä meinasi että se on siirtynyt poikaani ja saattaapa olla... Hyvä että on jossain tallessa! 

Juhannusta vietettiin tänä vuonna Ylläksellä! Ja kuinka ihana siellä olikaan olla, keskellä ei mitään. Tuo ei mitään tekee kyllä niin hyvää mielelle ja vaan olla ja möllöttää. Lukea, neuloa, syödä ja rentoutua.  Oli kyllä hurjan kylmä, satoi ja tuuli vuorotellen. Nautittiin olosta, saunottiin ja grillailtiin ja nautittiin takkatulesta! Pari päivää oli kauniimpaa joten käytiin  vähän tutustumassa Kittilään ja Äkäslompoloon ja syötiin siellä niin hyvää ruokaa! Jos joskus sinne johkaannutte niin käykää paikassa nimeltä Rouhe! Ei niin halpa mutta halvalla ei saa aina hyvää! kotimatkalla käytiin moikkaamassa Joulupukkia! Päästiin oikein pukin kainaloon ja kyllä jännitti! Ihana lomaviikko ja toiveissa päästä pian uudelleen! 

Pitsiviikko tulee taas ensiviikolla. Jos itsekkin ehtisi joihinkin mukaan... Perjantaina ajatuksena saada jotain pientä myytävää tuohon liikkeen ulkopuolelle. Pitsiviikon tarjouksia  ja jotain muuta mukavaa... Katsotaan miten saadaan järjestymään. Poikkea jos kuljet ohi päivän aikana! 

Ihania kesäpäiviä sinulle ja kiitos kun jaksoit lukea kuulumiset! 

23. joulu, 2016

Voi hurja kun olen niin iloinen ja kiitollinen tästä vuodesta! Vuosi sitten en olisi edes osannut kuvitella että minulla on oma yritys ja saan tehdä sitä mitä haluan! Ja kuinka ihania ihmisiä olen saanut tavata tässä matkan varrella! Asiakkaita joista moni on jo tullut ystäväksi asti, toisia yrittäjiä, ja kannustusta siihen että teen arvokasta työtä! Ja se onkin ollut koko ajan se tarkoitus! Voida auttaa tavalla tai toisella, hoidolla tai toisella, tulkinnalla, keskusteluapuna ym! Ihan mahtavaa! Tässä vielä kiitos ihan jokaiselle yhdessä ja erikseen! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista! 

Oma henkinne kehitys on kyllä saanut ihan hurjan harppAuksen vuoden aikana. Ihan mahtavia koulutuksia olen käynyt ja niistä ykkösenä Ayurveda! Miten voikin olla joku niin mielenkiintoista ja viedä mukanaan! Ja ihan oaras opettaja ja kurssikaverit  vielä  lisäksi!  huhhuh... paljon tietoa mutta paljon vielä opittavaa ja harjoiteltavaa. Myös kundaliinireikimasterin suoritin ja myös Karunareikin. Enkleirentoutusohjaajaksi valmistun tammikuussa! (Toivottavasti) Siitä olen innoissani kun on tullut niin paljon oppia eri mahdollisuuksista ja tavoista tehdä visualisaatioita ja rentoutuksia! 

Kaikki tämä kannustaa miettimään uutta ensi vuodelle! Jotain koulutuksiakin tulee varmasti ja Ayurveda tulee myös eri muodoissaan paremmin vielä teillekkin tutuksi. Uudet tuulet puhaltelee täällä liikehuoneistossa! Alakertaan tulee yysi yrittäjä! Ramotattoo avaa vuodenvaihteessa! Sanon vaan että on kunnia tehdä työtä oman pojan kanssa. Vaikka erilaista hommaa tehdäänkin, tämän paikan hyvä energia vain paranee! Ihanaa! 

Kävin tässä taannoin islmälääkärissäkin. Nyt olen leikkausjonossa. 2-3 kk niin nään taas paremmin. Kiahi häiritsee kyllä ja kun toisesta on jo leikattu neljä vuotta sitten niin ei edes jännitä. Tulee siinä sitten hyvä tauko jolloin pääsen keskittymään noihin koulutuksiin ja materiaaleihin ja saa vain olla ja möllöttää! 

Kiitollinen olen myös että lapsilla on asiat hyvin, töitä ja ihania kumppaneita ja lapsenlapset niin rakkaita! Ja ihanat Mauno ja Albert! Ja Mosse aina välillä!  Huonoa omaatuntoa poden kun en ehdi/jaksa olla tarpeeksi avuksi/käydä/soittaa/tekstailla/mesettää ym... Samoin yhteydenpito ja tapaaminen  ystävien kanssa on jäänyt tosi vähälle tänä vuonna! Mutta voitte uskoa että olette kaikki ajatuksissa usein! Tämä yrittäjän elämä on aikaa vievää ja kun paljon tekee henkistä auttamistyötä ja energiahoitoja, pitää olla tarkkana oman itsen hoitamisen kanssa! Niimpä viikonloput menee aika tarkkaan omassa energiassa itseään hoitaen. Ja tietysti noita kotihommiakin pitää tehdä. Joten muistakaa että vaikka poissa silmistä ei pois mielestä! 

Nyt toivottelen teille kaikille oikein Rauhallista Joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2017❤